fallback

Английският вестник "Сън" гръмна с новината, че Жозе Моуриньо е готов да се завърне начело на "сините" от Лондон. За близо 3 години в тима португалецът спечели 6 трофея.

"Жозе ще се завърне в Челси", споделил добре информиран източник, близък до Моуриньо, пред изданието.

Този път обаче специалистът ще настоява пред собственика на Челси Роман Абрамович да получи пълната власт в отбора и няма да позволи вмешателство в трансферната политика.

"Той знае че в момента в клуба е настанала бъркотия. Също така е ноясно, че ще е трудно да се върне и да постигне същите резултати както преди", допълва източникът на "Сън".

"Да спечели два поредни пъти Висшата лига в клуб, който не е ставал шампион от 50 години - това беше невероятно. Затова той е обичан от феновете и затова самият той обича клуба. Това бяха наистина много специални времена", казва още близкият до Моуриньо източник.

Португалският специалист все още чувствал, че има недовършена работа в Челси. Той триумфира с титлата във Висшата лига, ФА Къп, Карлинг Къп и Къмюнити Шийлд, но така и не взе Шампионската лига с лондончани.

Още новини за Реал Мадрид четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

MOON

преди 12 години

nadqwam se toq maloumen wesnik ot ranga na Shok (bykvalno) naistina da grymne skoro, 1 wqrna statiq nqma tam grumnali bili...da se grymnat redaktorite

12

ох, ще се пръсна!

преди 12 години

така се наядохме с колегите...

11

до 6

преди 12 години

хаха, като видях злобния ти пост не ми остави никакви съмнения относно това колко злобна и крива личнист си! "Ей ,още сутринта ми кипна..." ти си кипнала по принцип! Кривотия заспала...Аз лично познавам супер много мацки, които не харесват мазната и лигава физиономия на егоцентрика. Това, че някой ти слага минус означава, че не е съгласен с казаното от теб. Толкова ли е обидно ?!? Лошотия такава, със сигурност си лош човек!

fallback