13

MOON

преди 12 години

nadqwam se toq maloumen wesnik ot ranga na Shok (bykvalno) naistina da grymne skoro, 1 wqrna statiq nqma tam grumnali bili...da se grymnat redaktorite

12

ох, ще се пръсна!

преди 12 години

така се наядохме с колегите...

11

до 6

преди 12 години

хаха, като видях злобния ти пост не ми остави никакви съмнения относно това колко злобна и крива личнист си! "Ей ,още сутринта ми кипна..." ти си кипнала по принцип! Кривотия заспала...Аз лично познавам супер много мацки, които не харесват мазната и лигава физиономия на егоцентрика. Това, че някой ти слага минус означава, че не е съгласен с казаното от теб. Толкова ли е обидно ?!? Лошотия такава, със сигурност си лош човек!

10

Анонимен

преди 12 години

АЙдеее , и дъртия пиянгур сър Сашо ще започне пак да се напикава :)) До фенчетата на пръца , кога ще биете Челси без съдията бе ? Мизерници ! 4: 2 ? :) Моу дали не ви пръсна дупетата с Интер за ШЛ ? :)

9

Schreihals до N3

преди 12 години

........И като срещнат Барса ще им се иска мача да свърши по бързо!Кристиано питал МОУ. - Абе МОУ къде е топката? - Не знам къде е,ама Шави и Иниеста казаха,че след мача ще ти я дадат!!! :-)))

8

дръвчо

преди 12 години

до мацкаКефиш ме, ще ти звънна :)п.с. съгласен съм с последните ти два коментара, но за първия да цъкат - или + жени :)

7

мацка

преди 12 години

И още нещо.Аз ,когато видя красива жена го отбелязвам и се радвам на красотата й.А вие като видите красив мъж казвате "Гей"...Злобни сте ,драги мъже.

6

мацка

преди 12 години

Защо една жена да не се изкаже за един мъж?Защо ми нацъкахте минуси?Много сте злобни.Красивият и секси мъж буди истинска завист у другите елементарни мъже ,които си мислят ,че парите правят мъжа номер едно.И когато нямате визия се чувствате зле ,защото не може да си купите ИЗЛЪЧВАНЕ.Ей ,още сутринта ми кипна...А вие като пишете коментари за американските *** "Ох, тая ква е " не цъкате минус.По 50 ръчички горе и една в гащите.Сякаш не е нормално и жените да се радват на мъже.Злобари!

5

мацка

преди 12 години

Много секси мъж...

4

Анонимен

преди 12 години

Винаги се забавлявам да чета спорните и особено футболните заглавия ... ""Сън" гръмна" ... :)))Няколко пъти ви помолих да не цапате днес.бг с фотболни новини.

3

Man U7D Fan

преди 12 години

Следващият отбор, който Моу ще поеме, ще е от Манчестър, дали Сити или Юнайтед.... не знам, но това ще означава тотална хегемония в Европа и Англия...

2

kljl

преди 12 години

ега ега :)

1

Анонимен

преди 12 години

ДОБРЕ ДОШЪЛ