Снимка: Булфото
fallback

Защитникът на ЦСКА Костадин Стоянов със сигурност ще трябва да забрави за футбола за известно време. Късно снощи стана ясно, че и втората му допинг-проба е с положителен резултат.

В присъствието на изпратен от ЦСКА адвокат, в Атина бе отворена втората проба на футболиста. Тя потвърди резултата от първата.

Това означава, че бранителят на червените със сигурност е приел забранено вещество преди дербито с Левски в края на октомври, което ЦСКА спечели с 1:0. Както е известно тестовете показаха наличието на психостимуланта метилхексанамин.

Той се съдържа в антидепресанти, сиропи за кашлица и капки за очи.

Самият футболист е признал, че е поемал стимулантите заради проблеми на психическа основа.

Oще по темата

Резултатът от пробата е окончателен. Защитникът може да бъде наказан с лишаване от състезателни права от 6 месеца до 2 години. Клубът също подлежи на сакнция.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

vie ludi li ste

преди 12 години

няма как да е взел допинг, това значи, че има желание да тича повече на мач и т.н.Вие добре ли сте.Ако му бяха открили нещо като кокаин, и от този сорт да се притеснява

25

HAHAHAHA

преди 12 години

Тоя прасчо нали обясняваше как всички ще останем учудени като излезе втората пробa ! ХАХАХАХА. Всичките *** са такива прости и кухи ***!!!!САМО ЛЕВСКИ !!!

24

Анонимен

преди 12 години

аре стига ни занимавайте с тоя сутеньор, баси и буклука скапан, тор...

fallback