Снимка: Reuters
fallback

Холивудската звезда Брат Пит е подписал договор за участие в бойна сцена в турски сериал за живота на султан Сюлейман Великолепни.

За участието си в един епизод в един от най-гледаните турски сериали Брад Пит ще получи 2 милиона долара, съобщават медиите в южната ни съседка.

След като филмът предизвика реакции сред вярващите турци и дори сред политическите лидери в страната за това, че султанът е представен повече като хедонист отколкото като завоевател, сценаристите са измислили нов магнит за зрителите, привличайки за участие най-скъпоплатения холивудски актьор.

Епизодът с участието на холивудската звезда ще бъде заснет следващия месец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

148

ANKARA

преди 12 години

Само Турция!!!А-Т-А-К-А!Само като видя рекордния брой коментари,мога да отбележа,колко сме назад тука в България.Колко сме завистливи,злобни та чак болни.... Сещам се за интервюто което дал холандския премиер,поместено в един блок -Защо Холандия неиска България в шенген? Защото... Прочете всички и ще видите!Ако всички заставахте така зад всеки български проблем,днес нямаше да сме на този хал.Но явно на нас не ни стиска - освен това,да лаем срещу другите.Давайте българи!Само така шъ съ оправим!

147

Аz

преди 12 години

Сериалът е много хубав, в него няма нищо, което би могло да ни обиди като народ.Но...Брад Пит няма да участва...Нашите *** отново са смешни, чели-недочели. Това беше клюка, пусната в турската преса преди повече от 2 месеца, но продуцентите опровергаха този слух. Така че, дишайте спокойно....и не мразете и Брад Пит.

146

Az

преди 12 години

Потрисам се като ви чета. Не можеш да обсъждаш нещо, което не познаваш, и то задължително с елемент на омраза. Извинете, но вече сме в 21 век, светът се променя, не може да се живее в миналото. Историята трябва да се познава, само за да се извлекат необходимите поуки, но трябва да се гледа напред. А за да си наясно с историята, трябва да видиш и другата гледна точка, защото истината винаги е по средата.

fallback