148

ANKARA

преди 12 години

Само Турция!!!А-Т-А-К-А!Само като видя рекордния брой коментари,мога да отбележа,колко сме назад тука в България.Колко сме завистливи,злобни та чак болни.... Сещам се за интервюто което дал холандския премиер,поместено в един блок -Защо Холандия неиска България в шенген? Защото... Прочете всички и ще видите!Ако всички заставахте така зад всеки български проблем,днес нямаше да сме на този хал.Но явно на нас не ни стиска - освен това,да лаем срещу другите.Давайте българи!Само така шъ съ оправим!

147

Аz

преди 12 години

Сериалът е много хубав, в него няма нищо, което би могло да ни обиди като народ.Но...Брад Пит няма да участва...Нашите *** отново са смешни, чели-недочели. Това беше клюка, пусната в турската преса преди повече от 2 месеца, но продуцентите опровергаха този слух. Така че, дишайте спокойно....и не мразете и Брад Пит.

146

Az

преди 12 години

Потрисам се като ви чета. Не можеш да обсъждаш нещо, което не познаваш, и то задължително с елемент на омраза. Извинете, но вече сме в 21 век, светът се променя, не може да се живее в миналото. Историята трябва да се познава, само за да се извлекат необходимите поуки, но трябва да се гледа напред. А за да си наясно с историята, трябва да видиш и другата гледна точка, защото истината винаги е по средата.

145

туркменистанец

преди 12 години

В Туркманистан за съжаление нормалните неща са рядкост.Ето и сега 2 млн. долара за няколко минути работа.Комплекси ли избиваме що ли?

144

Хан Крум

преди 12 години

До 144хубава "работа" ама циганскаНе *** - турска работа - което е още по зле.

143

Нерез

преди 12 години

Представям си как ако тоя на снимката се бе снимал в български филм как щяха да се пъчат пейтриотарите :) Но друга голяма част щяха да псуват, че са му много 2 милиона долара за някаква роля. Абе българинът требва да е недоволен постоянно и да мрази. Просто друго не може.

142

Анонимен

преди 12 години

ПОРЕДНИТЕ *** простотии

141

до 145

преди 12 години

насране ПОНЕ националност имаме за разлика от тебе и подобните ти ***

140

Осман

преди 12 години

Ето ги пак комплексираните и прости българчета са на линия да бълват злоба. Абе булгаристански маймуни,първо гледайте сериала и тогава коментирайте. Това не е да правиш български бози от сорта на Стъклен дом и други простотии. Дрисльовци :)))

139

ХА ХА ХА

преди 12 години

хубава "работа" ама ***

138

Нормален

преди 12 години

И все пак какво ни дреме на нас нормалните хора , какво щели да направят *** от цт??? Дайте да сложим кореспонденти в цт и всичко що мръдне там да се коментира и анализира.Темата е мед за разни ястреби , соколи и прочие *** ***.

137

ОБАЧЕ

преди 12 години

той е поискал сцената да не се снима в третия свят(турция) а в нормална държава

136

Анонимен

преди 12 години

Боже, този колкото по-застарява, толкова по-готин става!

135

Маке до 136

преди 12 години

Сюлейман Великолепни е 73% македонец

134

Анонимен

преди 12 години

Сам ш'си го напиша.. Премахнат поради нарушение на правилата на сайта..

133

Анонимен

преди 12 години

Фризьорски салон бе подпален през изминалата нощ в Бургас, съобщиха от полицията в морския град.Сигналът за пожара в комплекс "Лазур" е подаден 15 минути след полунощ.Огънят е потушен от близки на собственичката още преди пристигането на пожарната.Установено е, че в салона е проникнато чрез отключване с подбран или подправен ключ, като по пода и столовете в салона е открита разлята гъста кафеникава течност.От пожара напълно е изгорял диван и са нанесени материални щети по стените и тавана на фризьорския салон. Помещението е собственост на 32-годишна бургазлийка.Предстои извършването на повторен оглед на местопроизшествието. Работата по случая продължав

132

бЕдНяК

преди 12 години

Сюлейман Великолепни е наполовина българин. Затова при него Османската империя е била най-силна. Да видим дали ще го отразят във филма този факт.

131

стоян

преди 12 години

Хубав мъж е,затова другата серия ще играе султана,а Роко Сафриди ще му прави чаламба след банята.

130

Анонимен

преди 12 години

никога не е късно да станеш сеирджия и сапункаджия

129

сори

преди 12 години

ама някои мъже са абсолютни *** (просто наблюдение)