fallback

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов отпадна от състава на европейския клубен вицешампион за решителния мач в Шампионската лига срещу Базел. Срещата е в сряда и ще се играе на швейцарска земя.

Мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън вече оповести списък с 22-ма футболисти, които ще трябва да удържат поне равенство, за да може Юнайтед да се класира във фазата на елиминациите.

Димитър Бербатов, Хавиер Ернандес и двамата братя Да Силва са в лазарета на английския шампион. Това означава, че младоците Зеки Фрайърс и Лорнъл Коул получават място в разширения състав на тима за първи път в мач от евротурнирите.

Дарън Гибсън, който дълго време лекуваше травма в ходилото, също се завръща в тима на Манчестър Юнайтед. Това ще е първи мач за футболиста след полуфиналния сблъсък с Шалке през пролетта.

Вижте в Gol.bg групата на Юнайтед за мача

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

ВВ

преди 12 години

Вижда се ,че без него и Юнайтед не върви! За националния да не говорим-пълна катастрофа! С тоя изкукал Фъргюсън наистина е по добре да гледа мачовете по телевизията- как Базел ги бие и отпадат от Шампионската лига! Тоя нещастен старец се подигра с голмайстора на лигата за да докаже ,че е най важния, но това му е лебедовата песен на сър Алекс!!

60

муспи

преди 12 години

Любо и Димитър Пеневи не го искат в своите отбори, а той си дава вид че е зает.

59

криси

преди 12 години

голям смях...поне да си беше дошъл да играе в националния ни отбор...каква кариера той все на резервна скамейка

fallback