Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Съдържанието на телефонните разговори на висши държавници от кабинета „Борисов“ не е било известно на прокуратурата преди изтичането на записите в медиите.

Това се посочва в съобщение на държавното обвинение във връзка с днешни публикации, че прокурор Пламен Георгиев е получавал стенограми на разговорите.

Oще по темата

Георгиев е наблюдаващият прокурор на досъдебното производство, по което е подслушван шефът на Агенция „Митници“ Ваньо Танов.

От прокуратурата заявяват, че при изслушването в парламентарната комисия за контрол на СРС Георгиев е казал, че до получаването на флашките с аудиозаписите не се е запознавал със съдържанието на подобни разговори.

Нито един от телефонните разговори, тиражирани напоследък в общественото пространство, не е ставал достояние на наблюдаващия прокурор, нито на който и да е друг от прокуратурата, уверяват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Нима?

преди 13 години

Тая прокуратура стана продължение на маркуча на ГЕРБ!И въпреки всичко се оказа че в кабинета Станишев виновни няма!Явно някой е лъга и сега продължава да лъже ...***?!

11

99999

преди 13 години

Сега се убедихте че когато EC govori za корупция в БГ и не ни вземат в шенген,ни субсидии ни отпускат това се отнася за политиците ни а не за народа.Дали да мълчим като овце или да излезем на улицата това зависи само нас.

10

Анонимен

преди 13 години

За целия този скандал са си виновни герб. Те си въобразиха, че са супер-ченгета и ще подслуват гладни, безработни и всякакви и всички. Да, ама ето какво стана. СРС-тата са като бумеранг. Сега да се сърдят на себе си и най-вече на Консултанта-Прес-аташе и Министър на вътрешните работи-Цветанов, а не да търсят по вола теле.

fallback