12

Нима?

преди 13 години

Тая прокуратура стана продължение на маркуча на ГЕРБ!И въпреки всичко се оказа че в кабинета Станишев виновни няма!Явно някой е лъга и сега продължава да лъже ...***?!

11

99999

преди 13 години

Сега се убедихте че когато EC govori za корупция в БГ и не ни вземат в шенген,ни субсидии ни отпускат това се отнася за политиците ни а не за народа.Дали да мълчим като овце или да излезем на улицата това зависи само нас.

10

Анонимен

преди 13 години

За целия този скандал са си виновни герб. Те си въобразиха, че са супер-ченгета и ще подслуват гладни, безработни и всякакви и всички. Да, ама ето какво стана. СРС-тата са като бумеранг. Сега да се сърдят на себе си и най-вече на Консултанта-Прес-аташе и Министър на вътрешните работи-Цветанов, а не да търсят по вола теле.

9

george

преди 13 години

Може би единственият,който е в течение на тази канонада от компромати и СРС-та е г-н президентът.Негови хора са топсъдиите, бивш негов юридически съветник е гл.прокурор. Очевидно г-н Велчев чака да се изкаже, когато му дойде времето. Екипът от "петорката на Блейк" са изпълнители - каквото им кажат,това правят: Дай компромати- сипят ги; пусни СРС-та - човек с шапка и очила отива при Патрашкова и дава флашката. Г-н Първанов, кажете вие какво знаете; досега отговаряхте с многозначителното: Мъкаа

8

ммммм

преди 13 години

Прокуратурата не знае за такива разговори, просто защото не е ги е получила от МВР. Цв. Цв. ползва СРС тата за лична употреба, което трябва да е наказуемо.

7

Анонимен

преди 13 години

6Знае Велчев, ама стиска ли да ги каже! Тогава сигурно от международния трибунал в Хага ще искат да съдят Борисов:)

6

Mery

преди 13 години

Мисля,че забавянето на пълния анализ на разговорите налива много силно вода във воденицата на захваналите се да свалят правителството.Три седмици прокурорите не могат или не желаят да дадат отговор какво е станло,кой е виновен за изтичането на информация и верни ли са прихванатите разговори или има външна намеса. Караме я на ден по лъжичка. Както е тръгнало, кабинетът Борисов може да падне, преди гл.прокурор да се произнесе. Г-н Велчев, нали преди 10-ина дни казахте,че много неща знаете!

5

Amenhotep

преди 13 години

Телефонът пак звъни, Хайде Танов, говори!

4

Mery

преди 13 години

Това твърдение на прокуратурата е меко казано,интересно; да не кажа странно. Постъпва заявка от някое си лице,чието име досега упорито се крие, за подслушване на В.Танов. Прокурорът го подписва,след което престава да се интересува за хода на наблюдението и за резултатите от него. Елементарно, Уотсън! Накрая разбира от медиите какво е станало?! 2.Пълен анализ на звуковите файлове се прави в 4 лаборатории в продължение на 2-3 дни.Вече трета седмица окончателни резултати няма. К'во праим тогава?

3

9999

преди 13 години

Прокуратурата живее на марс!!!Зная всичко но нали и те са крумпирани,което най големият probleme на БГ.

2

дружество на невменя

преди 13 години

Прокуратурата не знае какво става, Д(ан)С не знае какво става, МВР не знае какво става! Държавата е абдикирала и всичко е на самотек! България е най-голямото дружество на невменяемите! (Уважаеми истински невменяеми, нямам намерение да ви обиждам!)

1

?

преди 13 години

Е,този за какво е бил наблюдаващ прокурор,или по точно на какво-съзерцавал си е пъпчето ли?