Снимка: БГНЕС
fallback

"Колкото аз съм присвоила 11 млн. лв., толкова и Георги Димитров е запалил Райхстага".

Така червената екссоциална министърка Емилия Масларова коментира в Хасково повдигнатото й обвинение – присвояване на 11 млн. лв. от строителството на социалния център в Стара Загора.

"Ако обвинението докаже в съда, че съм присвоила пари, готова съм всичките да ги дам на хората в Хасковски регион, като ще се подпиша под тези си думи с нотариална заверка", заяви още Масларова.

За пореден път тя определи процеса срещу нея като политически.

"Все още не съм се запознала с обвинителния акт. Това ще стане до дни", каза Масларова.

Тя пожела час по-скоро делото да влезе в съда, за да се види лице в лице със защитения свидетел.

"Дано този защитен свидетел не се окаже криминално проявено лице, което има да изкупува стари грехове", каза тя.

Настоящата БСП депутатка заяви, че когато е викана на разпит в следствието, са й показани свидетелски показания на 30-годишен мъж, който твърдял, че давал на Масларова пачките си пари, пък тя му връщала разписки.

Oще по темата

"Аз това лице не го познавам. Проверихме и се оказа, че срещу него се води разследване за криминални прояви. Не знам дали това е защитеният свидетел, но предполагам, че може и да е той", каза Емилия Масларова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

298

Анонимен

преди 12 години

Да,ама Георги Димитров е истински подпалвач!Нима комунистите си вярват все още ,че е невинен?Жалко,много жалко ,другарко Масларова,че се сравняваш с него,това признание не ти прави чест!

297

Боже, Господи....

преди 12 години

...тая дърта червена генералска *** ,....се има за Генсек...!БОЖЕ ,ПРОСТОТИЯ ,БОЖЕ.....МРЪСНО ЧЕРВЕНА И ТО,....!!!!!!!

296

въй

преди 12 години

Другарката Масларова-българската Жана Д.Арк,новата Райна Княгиня.Абе нещо средно между двете демек!!!Предлагам вече вместо да казваме-света вода ненапита-да заменим този израз със-Невинна като другарката Масларова!Тя е светица,тя е почтенна,тя е сълзица! Въобще има ли някой в тая държава,който да се съмнява в нейната девственна невинност.Аз подозирам зад всичко това да стои американския империализъм и загниващ капитализъм,идващ да смути нашия достоен социалистически сън!Масларова-Президент!

fallback