Снимка: БГНЕС
fallback

„Нафтогаз Украйна отново отказа да осигури транзитирането на руски газ за Европа“, съобщи преди минути газовата компания "Газпром".

Вчера руският премиер Владимир Путин беше заявил, че днес руският газов гигант отново ще направи опит да пусне природен газ по европейското направление.

По-рано днес посланикът на Чехия в Москва съобщи, цитиран от РИА Новости, че се подготвя „газова“ среща на върха с участието на представители на ръководствата (или самите ръководители) на Русия, Украйна и ЕК, която ще се проведе на територията на страна от ЕС.

Вижте още

Всичко за кризата с газа

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Ivo-DE

преди 15 години

ЯЯЯ откога не сте правили опит, ама луд умора нема, все едно да пълниш бидон без дъно.Що не се откажат направо?

37

boristodorov56

преди 15 години

ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ!БЕДСТВИЕ, ПРЕДИЗВИКАНО ОТ ПРОДАЖНИЦИТЕНАПРАВО ВЪВЕДЕТЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И МОБИЛИЗИРАЙТЕ ВСИЧКИ ГОДНИ МЪЖЕ ДО 60г.- ЗА ДА ИМА КОЙ ДА ОПЪВА ЛАСТИКА!еМЕЛ ЕТЕМ ЩЕ СЕ РАЗВИХРЯ - ОСИГУРЕТЕ МИЛИОНИТЕ ЗА *** ЧИТАЦИ И ДРУГИТЕОТРОДНИЦИ!Забележка: Деца до 12 год. да не се пускат без родители на улицата. Има опастност да бъдатбити от джандарите-еничари!

36

украинец

преди 15 години

Много благодаря ви за поговорката! Моят запас на българските думи е малък, извенете ми, но превеждам съм вашата поговорка. Браво! Но кажете моля, откъде имате на информацията за експертна комисия? Всички комисари от ЕС се намира не в Сибир, Урал къде е местоположение на газата, а в комфортни къщти във Москва и Киев. Те има на информация за транспорт, а не за източници на газ? Кой сега от ЕС, България има возможност на контрол в Сибир? Никой не зная!!! Аз съм не зная, ви си, Станишев и Юшченко. Зная само Путин. Но той не отказва. ***!

fallback