Снимка: Dnes.bg
fallback

Двама души от агитката на ФК „Левски” разказаха пред БНР, че са били вербувани, за да участват в днешните ексцесии пред Народното събрание.

Още преди няколко дни те и други фенове получили по 300 лв. на човек, за да провокират полицията и провалят протеста.

Единият от привържениците на "Левски" разказа как преди три дни се е срещнал с момче от квартал "Люлин" - Цецо Лудия, който му е казал, че трябва да се направи услуга на бате Бойко от местната фирма.

"Да се направи услуга с цел, която е добре заплатена, да се случат провокации на самия протест и ако може да се стигне до масови безредици и сбиване", разказват феновете на "Левски", които пожелаха анонимност.

Единият от феновете заяви, че това са хора от групата на Мирослав Палтеков - криминалната структура, която се занимава с разпространение на наркотици.

"Вербуването става в квартала, хората се познаваме, срещаме се на улицата, пуска се оферта. Там работата се уточнява - от това все пак се печелят пари," споделят момчетата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

252

cv

преди 15 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ И СТУДЕНТИ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТДАВАТ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА!!!ЗАЩОТО...Битката на "тиранозаврите" Станишев и Първанов, за господство в държавата и ПАРТИЯТА и за титлата Пръв тиранин - продължава нормално кърваво... След поредния удар на Станишев - ТРАЙНОТО ОВЛАДЯВАНЕ НА БСП..., ПОСЛЕДВАОстрата реакция на Първанов...,чиято крайна цел е въвеждане на извънредно положение и назначаване на преданно лично на него правителство...Факти;1. След като ОЩЕ някой СТУДЕНТ БЪДЕ ПРЕБИТ ИЛИ ДОРИ УБИТ или дори да пострада при задържане в ареста..., няколкостотин ПРОТЕСТИРАЩИ СТУДЕНТИ ИЛИ ПРОСТО ГРАЖДАНИ (а в същност подставени лица на Първанов, платени чрез контролираните от ДС криминални структури), ще счупят няколко витрини в центъра на София и...., о небесен час..., силно загрижения президент ще обяви на основание Чл. 100(5) от Конституцията, ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ...(ЩОМ Е ЗАКОННО, ЗАЩО НЕ...)2. Парламента веднага ще приеме извънредното положение(все пак "студентите-***" са пред парламента), и ..., о втори звездан час - Президента назначава негово правителство(същото, но вече заклели му се във вярност)...,С ТОВА ВЛАСТТА В ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА СТАВАТ НЕГОВИ...., ЗА КОЛКОТО ВРЕМЕ ТРЯБВА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ... ИЗВОД; ТОЧНО ЗАРАДИ ПАСКВИЛА, който ни се разиграва, и за избягванe на ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНИ КРЪВОПРОЛИТИЯ, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (съд, следствие, прокуратура), ТРЯБВА И НА ПРАКТИКА, не само по Конституция, ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА !!! Е ДА АМА НЕ Е..., а е станала ПРАВНА СЕКЦИЯ НА БСП - ЗА ЗАЩИТА НА ВЛАСТТА И!!!

251

Sgt.Hale

преди 15 години

брехххх как охотно се е разприказвало гаменчето футболно.... Да беше пропяло в полицията щеше да се оправдае ,че са го били, ама то пред БНР... Смяяяяях смяяяях...

250

преди 15 години

В България няма оправия никога,просто боклукат е в сички нива на живота-Бягаите от тази прогнила държава-вече ни знят както кинефа на европа-БЯГАИТЕ

fallback