252

cv

преди 15 години

ПРОТЕСТИРАЩИТЕ ГРАЖДАНИ И СТУДЕНТИ, НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПОТДАВАТ НА ПРОВОКАЦИИТЕ НА ВЛАСТТА!!!ЗАЩОТО...Битката на "тиранозаврите" Станишев и Първанов, за господство в държавата и ПАРТИЯТА и за титлата Пръв тиранин - продължава нормално кърваво... След поредния удар на Станишев - ТРАЙНОТО ОВЛАДЯВАНЕ НА БСП..., ПОСЛЕДВАОстрата реакция на Първанов...,чиято крайна цел е въвеждане на извънредно положение и назначаване на преданно лично на него правителство...Факти;1. След като ОЩЕ някой СТУДЕНТ БЪДЕ ПРЕБИТ ИЛИ ДОРИ УБИТ или дори да пострада при задържане в ареста..., няколкостотин ПРОТЕСТИРАЩИ СТУДЕНТИ ИЛИ ПРОСТО ГРАЖДАНИ (а в същност подставени лица на Първанов, платени чрез контролираните от ДС криминални структури), ще счупят няколко витрини в центъра на София и...., о небесен час..., силно загрижения президент ще обяви на основание Чл. 100(5) от Конституцията, ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ...(ЩОМ Е ЗАКОННО, ЗАЩО НЕ...)2. Парламента веднага ще приеме извънредното положение(все пак "студентите-***" са пред парламента), и ..., о втори звездан час - Президента назначава негово правителство(същото, но вече заклели му се във вярност)...,С ТОВА ВЛАСТТА В ПАРТИЯТА И ДЪРЖАВАТА СТАВАТ НЕГОВИ...., ЗА КОЛКОТО ВРЕМЕ ТРЯБВА, ЗА ДА СПЕЧЕЛИ СЛЕДВАЩИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ... ИЗВОД; ТОЧНО ЗАРАДИ ПАСКВИЛА, който ни се разиграва, и за избягванe на ИЗКУСТВЕНО ПРЕДИЗВИКАНИ КРЪВОПРОЛИТИЯ, СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (съд, следствие, прокуратура), ТРЯБВА И НА ПРАКТИКА, не само по Конституция, ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА !!! Е ДА АМА НЕ Е..., а е станала ПРАВНА СЕКЦИЯ НА БСП - ЗА ЗАЩИТА НА ВЛАСТТА И!!!

251

Sgt.Hale

преди 15 години

брехххх как охотно се е разприказвало гаменчето футболно.... Да беше пропяло в полицията щеше да се оправдае ,че са го били, ама то пред БНР... Смяяяяях смяяяях...

250

преди 15 години

В България няма оправия никога,просто боклукат е в сички нива на живота-Бягаите от тази прогнила държава-вече ни знят както кинефа на европа-БЯГАИТЕ

249

Tili

преди 15 години

Не гледайте ефирни TV-БСИЧКИТЕ СА НА ДС!!!!! Не бярвайте на *** като Бареков,М.Цветков и т.н.Пълнят гуши от реклами-за друго не им пука!

248

преди 15 години

Българска работа... един протест не могат да направят даже. Почвам да се отчайвам тотално от тая държава.

247

Бай Брадър

преди 15 години

От вчерашния протестен митинг разбрах : В България има само хяколко хиляди недоволни,които живеят в София;Всички граждани са "лица"./според михаил Миков- "бица"; Група "бица" се наричат тълпа; Протестиращи граждани са сборище на ***,които не знаят какво искат...! Медиите имбеше най-интересно кой е платил на хилядите граждани да мръзнат на студа. Изпечения "генерал" с радост прие "тревожния"сигнал за бомбата и забрани /чрез подписа на заместничката си по бомбените въпроси/ митинга. МЛАДИ ХОРА,БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ ТОАЛЕТНА НА ЕВРОПА,ОСТАВЕТЕ ЗОМБИРАНИТЕ В Т..........та,те само за нея!!!!!!!!

246

;)

преди 15 години

Policiata pita:- Zashto nosish kamani , prashki, i paveta na protestnia miting?otgovor:- A ti kakvo iskash, cvetia li da nosia....?zakluchenie:Smotan , strahliv narod, kito ne znae da govori i da se zashtitava..., a kakvo ostava i da se bie ! :))))

245

100%

преди 15 години

niamam komentar

244

преди 15 години

300 лв не е зле ама 1000 звучи по-добре. предлагам да вдигнем мизата за изборите по 1000 лв на гласоподавател щото сега протеста е 2-3 часа ама с моя глас след изборите щеме яхат щели 4 години, та поне да имам малко повече файда

243

преди 15 години

То до сега не съм видял фен на Левски с мозък в главата!! Какъвто отбора ,такива и феновете.

242

преди 15 години

3x 300 това се е супер надница искам всеки ден да има такива протести да пада всеки ден пара. хаххаххаа.Не е луд този който взима парите.

241

преди 15 години

Наино е да вярвате на думите на един ***, който за 300 лв. може да се навие да предизвика безредици, в които могат да пострадат хиляди невинни. А направо е глупаво да се вярва на един наркодилър чии интереси защитава. Той за пари, ама не за някакви кирливи 300 лв., ще продава и дрога на деца, та камо ли да не свие парите на някоя партия. Питам се само защо така словоохотливо е разправял Цецо Лудия на кого прави услуга. Да вземе така бързо да изпее тогава и на кого отчита парите от наркотиците. А ако кметът не беше прекратил протеста, полицаите и платените ултраси щяха да напрвят още по-големи поразии.

240

Дядо Марто

преди 15 години

Полицаите нямат никаква вина, те просто изпълняват служебните си задължения в рамките на държавността. Този протест не е най-доброто, но е важен. Отчаяните времена изискват отчаяни мерки. Т'ва е.

239

Who

преди 15 години

Чета и не знам да плача ли, да се смея ли. Дами и господа, в момента всички сме в кюпа и много езуитски използвани. Хората, които имат по-дълга памет ще си спомнят следното: ИНФОРМАЦИЯ, ДЕЗИНФОРМАЦИЯ, КОНТРАДЕЗИНФОРМАЦИЯ!А вие си се псувайте!

238

Р

преди 15 години

Много е отрезвяващо да се изразява гражданското недоволство и да се протестира. По цял свят го има в нормални граници и при сериозна аргументация и организация, води до резултати. И все пак защо забравяме фокуса на гражданското недоволство? Някакви пишлемета, използвани за проваляне на протеста, привличат цялото внимание и от един скандал се прелива в друг и керванът си връви ... В крайна сметка какво още трябваше да се случи в тази държава, че да излязат хората да покажат недоволство. Никой не може да ни обвини в нетърпеливост, напротив по - търпелив народ от нас не знам дали има, за хубаво или лошо ... Крайно време беше да се направи нещо, а провокаторите бяха една шепа хора, те не са най-интересните в случая !!! Защо не се хване всеки да осигури някаква нормална среда за близките си,

237

paranoja

преди 15 години

аве не слушайте ако се иска6е провокации и сбивания щяха да наемат повече хора и да изринат там, тва са спекулации за да се махне тоя протест, хората отиват там заради каузата, по свое желание, мой приятел прибраха, който е от б-с и по собствено желание си е бил там на 1-ва линия, щото ги мразим тези пумиярски политици

236

преди 15 години

ako se saberat agitkite na vsi4ki golemi futbolni klubovi na cska,levski...shte stane naistina mnogo strashno

235

Просветен

преди 15 години

За всички които нямат вяра в това че протеста ще доведе до нещо добро - мога да кажа че след 1997-*** на власт дойде едно правителство което за 1-2 години успя да превърне България от страна от третия свят, на която Световната банка не иска да даде дори 100 милиона кредит до страна , която беше на прага на членството си в НАТО и Европейския съюз. Да не говорим за нормализиране на социална обстановка и изчистване на криминалните структури. Питам: Защо сега да не идва бъдеще , в което от "*** на европа" да се превърнем в пълноправен член? Замислете се!

234

преди 15 години

Сам казваш, че било гарс. Я сега се замисли пък кой има нужда от фарс. Опозицията или управляващите?

233

преди 15 години

и аз мисля, че момчетата са принудени да направят въпросните "самопризнания" - целта на червените *** е ясна - да се дискредитира народният протест и да се омаловажи