Снимка: БГНЕС
fallback

Международни експерти и представители на Европейската комисия (ЕК) започнаха работа в газоизмервателните станции в западните и южните региони на Украйна, съобщи  "Нафтогаз" - Украйна.

Наблюдателите работят на станциите „Дроздовичи“, „Ужгород“, „Берегово“, „Теково“ и „Орловка“, съобщава Investor.bg.

Експертите ще проучат дейността на станциите, технологиите и методите за отчитане и измерване на газа.

Украинските специалисти ще предоставят пълен списък с данни за постъпването на газ от Русия и транзитния му пренос към европейските държави.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Теляк

преди 15 години

Май се заформя продължение на сериала ние сме на всеки километър - европейска версия.

21

Егати

преди 15 години

Много добре обобщено, браво!Всичко останало е медийни полемики или направо поръчкови статии. Какво стана с пазарната икономика, не ми е ясно ? Или като им оттърва - пазарна икономика, а като не си плащат - политически натиск, така ли ?Вече ще знам, като не си платя в магазина, и ми искат пари, какво да кажа. Спрете политическия натиск върху мен !

20

преди 15 години

Те ората си имат запаси за зимата ,тъй де да си я изкарат.Като спрат от Русия канализацията за на всякъде,ще одят с кофите от тук и там.А след това да ви думам аз що напрая.Русия ще ми зарежда реакторите,аз ще си извадя нафтата,а към тях ще потече газът от сирни заговезни.Щото аз смуча със сламката отдолуь,по отгоре ще се освободи едно гърло което сега ту спира ту бухва.

fallback