fallback

Рапърът Спенс ще стане част от Sofia Summer Fest тази вечер, като преживяването със сигурност ще бъде по-различно, тъй като на сцената до него ще бъде Rap and Roll band.

"Различното довечера е, че форматът е с група. По-рядко се случва и звучи по съвсем различен начин. В България групите се разпадат, защото е по-трудно да се обезпечи финансово една група. За мен винаги е много по-голямо удоволствие с банда. В тази форма сме дори и за чужденци. Музиканти свирят на живо и хората се кефят. Идеята ни е да забавляваме хората", сподели той в ефира на Bulgaria ON AIR.

Спенс отбеляза, че с  DJ нещата може да се развият добре, но с банда е още по-добре, защото когато музикантите са добри професионалисти, могат да импровизират на момента.

"Парчетата могат да бъдат с дължина каквато групата поиска, докато с DJ вървят тракове, машина е", посочи изпълнителят.

"Сутрин са раждат най-яките идеи, защото тогава главата е празна. Най-много обичам да пиша тогава. Предпочитам да направя едно парче тази година, но то да е изпипано идеологически, отколкото да пускам еднодневки. Най-лошото е, че музикалната индустрия вече е толкова силна, че по медиите и сцените може да се лансират всякакви парашутисти, без значение колко са качествени и смислени. Просто е бизнес, послушните ще бъдат лансирани", подчерта Спенс.

Той взе отношение и спрямо политическата ситуация в страната.

"Май ще се окаже поредният балон, който залъга хората, че нещо в тази държава ще се промени. Нещата в живота се случват отгоре надолу. От горното ниво се появява един, който избира кой от долното ниво ще му подаде ръчичка и ще го дръпне нагоре. В политиката в България нещата се случват отгоре надолу. Дано не се спука скоро този балон", коментира Спенс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Къв рапър си ти

преди 2 години

Специлист по всичко, успял в нищо. Търси публични изяви, пък дано някое участие да падне. Скочи срещу Хазарта тоя ***. Бездарник, ама със самочувствие. Лежи на стари лаври и едно чалга парче, което изпя преди 20 години."Чиче, колко участия имаш бе?А дребни за хляб от вход събираш ле?Спенсия, кой ти храни децата?Да ти го шляпам през устата"

21

vlady

преди 2 години

Принципно е прав - има много групи, които не бълват продукция на конвейер и държат на качеството. Примерно My Dying Bride и Draconian издадоха силни албуми 2015 и 2020г.

20

Истина

преди 2 години

Нещо ме дразни в т'ва момче

fallback