Снимка: Булфото, архив
fallback

Ицо Хазарта ще представи след седмица (на 18 май) своя първи солов албум, озаглавен "Неправилен рап". Премиерата се случва на фона на катаклизмите в Ъпсурт, след като най-популярното трио беше напуснато от Буч.

Как се подготвя Хазарта за своята премиера?

"Подготовката върви добре с много леко закъснение. Както един бивш министър-председател цар беше казал: „Накрая всичко се прави на изкуствено осветление”. И при мен е така. Но подготовката върви добре, в крайна сметка сме готови", каза певецът пред bTV.

Рапът на Ицо е непринуден, а той самият е нетипичен рапър. Когато го попиташ какво обича да чете – отговаря, че, ако каже един автор, се чувства виновен, че не споменава 200 други.

"Класическата гимназия промени изцяло отношението ми към езика. Всъщност може би тя е причината наред с това, че майка ми от малък ме е възпитала да харесвам четенето и книгите, но аз работя с езика. Прави ми впечатление, когато се опитвам да говоря, аз говоря горе-долу гръцки и английски, и когато се опитвам да говоря. Затруднявам се. Притеснявам се, че не говоря добре. Аз се притеснявам, че не говоря добре, защото искам да го говоря като българския. Харесва ми българският език. Той на практика ми даде всичко. Всичко, което имам, съм го постигнал благодарение на българския език", казва изпълнителят.

Днес той е в ролята и на родител на две прекрасни момичета. Но не натрапва своя избор за книги.

"Те живеят в едно друго време. Тяхното детство не е моето детство", споделя Ицо Хазарта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Смях се с глас на въздебилния ти коментар. Шамара и Килата били светлинни години пред Хазарта? Хахах със сигурност.Ти си посредствен селски чалгар. Ходи да пиеш първак, да шаваросваш жена си, да ринеш тор или там каквото правите аграрите в дупките си. И не я ползвай инчирнетата, че нещо две думи на кръст не можеш да напишеш.

17

аз

преди 4 години

Интересно ми е кой е министър-председателя цар ?Иначе Хазарта определено изнесе поредната лекция. Не само на псевдо музикантите, а и на псевдо артистите, псевдо учителите, псевдо учениците, псевдо родителите, псевдо..... на всички които абат кислорода. И дано този лекция, този урок да го разберат повече хора.

16

Ицко

преди 4 години

Мачкай ги Ицка с големия валяк!

fallback