Снимка: Bulgaria On Air

Те са Марио Стоянов и Евгени Енчев. По-познати са на широката публика като Жлъч и Гена - две момчета, които сами пишат музиката и текстовете си, а освен това се продуцират и сами.

Бързите ритми и силните послания на творчеството им озвучава някои от най-обичаните барове на България, а самите музиканти изкарват парите си от концерти и участия пред своите почитатели.

През последните няколко години успешно заемат нишата на алтернативната сцена с албума "Прилив".

Споделят, че и в България може да се печели от продажбата на дискове, стига феновете ти да са верни.

"Когато нещата се повтарят прекалено много, с цел да се "издои" някаква формула, ние гледаме да правим обратното на това. Не искаме да звучим като някакви донкихоти. Просто поставяме на първо място съдържанието в нашите песни", обясни Жлъч пред Bulgaria ON AIR.

Според Евгени Енчев - Гена последните 1-2 години двамата се опитват да правят нещо различно и забележимо от почитателите на хип-хопа.

"Няма седмица, в която да не правим нещо ново. При мен нещата с бийтовете са по-различни - сядам в студиото и каквото ми е настроението, това правя. Правим 5-10 различни инструментала и всеки започва да пише това, каквото му хрумва и харесва. Ако човек наистина харесва това, което слуша, хората са готови да дадат много пари", допълни рапърът.

Двамата ще са част от Новогодишното парти в Терминал 1.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase