Кадър: YouTube
fallback

Топмоделът Диляна Попова се включи в най-новия проект на Боби Ваклинов, който е озаглавен "Сомнамбул".

Тя е главна героиня в стилното видео, дело на Росен Василев и Любо Цанков. По песента Боби работи с музикалния продуцент Mitko Beats.

"Истинско удоволствие е да се работи с Диляна Попова, която пътува цяла нощ от снимките на последния си филм, за да участва в моя клип. "Тя е безсъние – за нея няма сънотворни – тероризъм, за който няма отговорни" – текстът на песента сякаш съм го писал за нея, толкова е неотразима", споделя РАПпортерът.
 
По думите му всеки може да се "намери" в парчето.

"Тя е за често срещаната житейска ситуация, в която прегръщаш един човек, а мислиш за друг, нещо като "Всеки има някой, който няма", споделя Боби. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 6 години

до 11 Муахаахахах..Антон Тодоров в парламента му отговаряше на тоя, а след това на улицата притеснен крачеше с 10 км/ ч. Що Така бе, Миме?

11

Големи сте наивници

преди 6 години

Изгаврил се с Антон Тодоров :) Изгаври се с умряло куче. Оня *** дори не му отговаряше. Този *** само тичаше след него и водеше "Монолози на Вагината". Фани единия, па удари другия.Да отиде при някой, който все още има власт... ама не му стиска, а и арменеца няма да му позволи. И още нещо. Рекламата на мутрите-лихвари, в която участва. Знаете ли колко наивници ще вкара в капана?

10

Анонимен

преди 6 години

Боби, не се заразявай от "танатите" на фолка! Ползваш се с добро реноме на журналист за сега! Не го чупи!

fallback