Снимка: YouTube
fallback

Криско представи новата си песен и видео "Наздраве", като в клипа главната роля е поверена на Васил Василев-Зуека.

Кадрите са на ръба на вулгарността, като Зуека е състарен с двайсетина години. Заедно с други старци и с помощта на виагра те си правят купон като за последно с пищни силиконови девойки. Феновете могат да видят плът в изобилие, а някои от мадамите са направо топлес.

Режисьор на видеото е Кирил Киров - Кико, а парчето е авторско, на самия Криско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Epic Me

преди 8 години

До НорманЗащото вие като сте слушали опера или на баба ти народните песни много сте прокопсали и не сте стигнали до дъното, а.

48

EpicMe

преди 8 години

До БЕЗ ДУМИТЕЯ НАРОДНИ БУДИТЕЛИ ЩОТО НЕ СА *** ,А . ЕДИН НЕ МОГЪЛ ДА СИ НАЕБЕ ЖЕНАТА И ОТИШЪЛ ДА УМИРА, ДРУГИЯ ШИЗОФРЕНИК И ОТИШЪЛ ДА СЕ САМОУБИВА. АРЕ СТИГА СТЕ ЛАНСИЛАРИ ОТДАВНА УМРЕЛИ ПСИХОПАТИ КОИТО НЕ СА НИКАКЪВ ПРИМЕР ЗА НАС. КВО, ДА ХОДИМ ДА УМИРАМЕ КАТО ТЯХ, ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДАМЕ КЕФА И ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА, А

47

EpicMe

преди 8 години

Хейтвайте си, на никой не му пука за мнението ви. Музиката се прави за забавление, не е задължително да се леят сълзи, да се опява за несподелена любов или да се пее за едни и същи житейски проблеми които ги има в почти всяка песен. Много сте компетентни,но и вие не сте по-различни от това което е показано в клипа.Че няма угодия на простия български Народ е ясно. Вие сякаш не пиете, не пушите, не ходите по курвета и не псувате . АРЕ МОЛЯ ВИ СЕ ГОЛЕМИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ И СВЕТЦИ СТАНАХТЕ!

fallback