Снимка: Булфото, архив
fallback

През последните няколко години Криско излезе на преден план на родната музикална сцена. Направи няколко хита, в момента пък е ментор в шоуто Х Factor. Много хора го харесват, много хора го недолюбват. Но всички го познават.

Познават го, но не съвсем, защото той рядко говори за личния си живот. За себе си твърди, че е позитивен човек, обича хумора, иронията и самоиронията. "Предпочитам да се говори за песните ми", категоричен е той пред сп. "Story".

Но не всичко в живота на младия габровец е по мед и масло. Началото е трудно, сблъсква се и с колеги като Миро и Спенс, които твърдят, че са го "създали".

"Една камара народ твърдят, че са ме създали и че ако не са били те, аз едва ли съм щял да прокопсам. Само че под всяка моя песен пише: музика, текст, аранжимент, продуцент – Криско. На никого не се сърдя, защото никой не е направил нищо безплатно за мен, ей така, просто за услугата. Дори когато работя с приятел, държа той да си получи възнаграждението. А съревнованието между колеги е тъпотия. Аз например се кефя, когато друг изпълнител направи нещо готино, защото издигайки себе си, той качва летвата за всички ни", смята Криско.

Предавали са го неведнъж и два пъти, но самият Кристиан предпочита да казва, че са го разочаровали.

"Предавали звучи прекалено трагично. Много известни хора са ми падали в очите, след като ги опозная. Затова предпочитам, ако съм фен на някого, да не го познавам лично", откровен е още той пред списанието.

Криско работи от 16-годишен, започва като барман в курорта Дюни, но самостоятелен се чувства за първи път, когато идва в София. Още на третия ден си намира работа като DJ, но му трябват цели шест месеца, за да се измъкне от мизерията, в която живее. Домът му е тясна, мръсна стая в Студентски град, в най-мизерния 10 блок.

"Имаше повече хлебарки, отколкото студенти", спомня си за първата си квартира в столицата певецът.

От тази мизерията обаче той развива мания за чистота. Не позволява дори на приятелите си да влизат с обувки в дома му.

"Печката му е почти чисто нова, в хладилника държи пакетирани и бутилирани неща, да не му го цапат. Използва го за шкаф, общо взето", описват обстановката в дома му негови близки. А той си признава, че не умее да готви, нито да танцува добре. 

Рапърът споделя, че мечтата му е да създаде дом и семейство, да има любяща жена и две-три деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Shark

преди 8 години

Живял сред ***, и какво от това, с какво е по-различен от другите, които живеят по същия начин?? гомнар!

35

cucaracha

преди 8 години

*** са неделима част от студентския живот в България дори в 21-ви век. Пак тогава едно от най-изпитаните средства за борба с *** си остава борната киселина. goo.gl/lsJFHs

34

Анонимен

преди 8 години

СТАБИЛЯГА Е!

fallback