Снимка: Булфото, архив
fallback

Рапърът Мишо Шамара се присмя на информацията, че ще става тираджия в САЩ. Преди дни неговият колега Устата каза пред в. Монитор, че двамата са пили по уиски, а от раздумката станало ясно, че Шамара вече си е купил собствен камион.

"Последно шкембе ли продавам, такси ли карам или съм тираджия, че не мога да схвана. Да ме питат какво правя, вместо да пишат лъжи", заяви певецът.

Oще по темата

По думите му наистина се чувствал добре в Чикаго и засега нямал намерение да се връща в "ретро комунистическия тоталитарен кенеф, както и над три милиона българи, които са в чужбина".

И за знаещите напомня, че петък и събота в местния клуб Енигма ще има "размазване".

"Нямам нищо против да съм тираджия, таксиметров шофьор или шкембеджия тука в САЩ понеже всики те правят повече пари от големите ви рап звезди или големите ви селки тарикатчета. Но за разлика от тарикатчетата в България те си спят спокойно и печелят честно. И за разлика от тарикатчетата не се кланят на тоталитарната власт на комунистите, били те ГЕРБ, АБВ, НФСБ, РБ, ДПС, Атака или БСП", категоричен е Шамара.

На него му писнало да опитва да събуди робите.

"Никой не иска да е свободен. Защото свободата е отговорност и много труд. Най-лесно им е да са надупени смачкани роби и да ядат кренвирши от соя цял живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

не ми дреме

преди 7 години

Айде бе искаше и ти парче от баницата а както вече ще се изразяваш паят ама нито са получи майна и сига ши връткаш гиврека хахаха

103

Али Ръза

преди 8 години

Когато се чува истина, квото и да кажем се е тая.*** сме и си копнеем за свинщината.Да ни е честито новото билетче за 1,60 от днес.А на Мишо му желая успех.Никога не съм го харесвал,но ми допада ,че се бори и има мнение и не се е надупил.

102

Ретро кенеф

преди 8 години

Хаххах смятай тука какви оставата Улигофрени :) Ха ха ха пачка по стотачка

fallback