Снимка: Булфото, архив

Рапърът Мишо Шамара се присмя на информацията, че ще става тираджия в САЩ. Преди дни неговият колега Устата каза пред в. Монитор, че двамата са пили по уиски, а от раздумката станало ясно, че Шамара вече си е купил собствен камион.

"Последно шкембе ли продавам, такси ли карам или съм тираджия, че не мога да схвана. Да ме питат какво правя, вместо да пишат лъжи", заяви певецът.

Още по темата

По думите му наистина се чувствал добре в Чикаго и засега нямал намерение да се връща в "ретро комунистическия тоталитарен кенеф, както и над три милиона българи, които са в чужбина".

И за знаещите напомня, че петък и събота в местния клуб Енигма ще има "размазване".

"Нямам нищо против да съм тираджия, таксиметров шофьор или шкембеджия тука в САЩ понеже всики те правят повече пари от големите ви рап звезди или големите ви селки тарикатчета. Но за разлика от тарикатчетата в България те си спят спокойно и печелят честно. И за разлика от тарикатчетата не се кланят на тоталитарната власт на комунистите, били те ГЕРБ, АБВ, НФСБ, РБ, ДПС, Атака или БСП", категоричен е Шамара.

На него му писнало да опитва да събуди робите.

"Никой не иска да е свободен. Защото свободата е отговорност и много труд. Най-лесно им е да са надупени смачкани роби и да ядат кренвирши от соя цял живот.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase