Снимка: Булфото
fallback

Рапърът Играта се забърка с полицията, след като стана ясно, че е издирван от Интерпол.

Всичко започнало с проверка на документите на пътя. Когато тръгнал да си прибира шофьорската книжка от полицейската радиостанция се чуло: "Код 1", а униформеният го запитал дали някога е бил задържан. След което бил откаран в полицейското управление.

"За първи път ми се случи да вляза в районно", каза Ивайло Иванов пред "24 часа".

Той писал показания как преди година, на връщане от Кипър, граничните полицаи му задали въпроса дали някога е задържан в Германия. Още тогава му казали, че има лице с данни като неговите. 

"Тогава го взех за формална грешка, защото ме пуснаха", разказа певецът.

Оказало се, че през 2007 година той бил в Германия при приятелката си. Полицаите му обяснили, че там криминално проявен сърбин се представял за него и при полицейски справки показвал документи с данните на рапъра.

"После писах пак обяснение, питаха ме кога къде съм ходил. Дадох отпечатъци - нещо, което също ми е за първи път в живота. Освен това ме снимаха. Тези неща щели да помогнат да го хванат", обяснява рапърът пред изданието.

Според него, ако сърбинът не бъде задържан, няма как той да бъде свален от национално изирване. Това от своя страна му пречи на работата, тъй като покрай нея той често пътува.

Столичната дирекция на полицията вече е уведомила Интерпол, че издирваният от чуждите служби мъж не е българинът Ивайло Иванов Иванов, но няма гаранция, че няма да бъде арестуван ако премине границата.

Междувременно певецът пусна ново парче със Светльо Христов. То е озаглавено "Не си единствена", а видеото можете да видите по-долу.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

S

преди 10 години

Zlobari ne vi e sram!

12

оа

преди 10 години

покрай евтин пиар да покажем и новото му парче ,,,,

11

Деян

преди 10 години

Същесттвената част от цялатастатия е, че Играта ее пуснал ново парче ии сега някой PR се опитва да го промотира много плоско. Ето го бюлетинана Интерпол, който е публично достояние. вътре Игрътъ го нема: interpol.int/notice/search/wantedPR-чето, дай втори опит да и метнеш, тоя не мина

fallback