Елена Брусарска от Ice Cream ще партнира на Део. Снимка: Булфото
fallback

Станаха ясни водещите на Вторите годишни хип-хоп награди, които ще се проведат на 5 февруари в зала 1 на НДК. Това ще бъдат Елена Брусарска от Ice Cream и Део, а включвания зад кулисите ще правят Атанас Михайлов, Играта, Ванчела, Боряна Нешева и Neggy.

Очаква се събитието да продължи над 3 часа, а на сцената ще се качат голяма част от актуалните изпълнители в жанра в момента. Сред тях са Ice Cream, Бобо, Jahmmi Youth, Кристо и Лора Караджова, Криско, Михаела Филева, VenZy, Били Хлапето, Lexus, Дивна, Спенс и Godslav, Сантра, Alex P, Део и СкандаУ, Ангел и Моисей, Pavell & Venci Venc', Сани Алекса, Touch Down и др.

За финал на гала вечерта организаторите са поканали две световно известни и признати имена в хип-хоп културата - дивата Eve и гангстерите от M.O.P. Те ще направят едночасов концерт, с който ще сложат край на церемонията.

Наградите ще бъдат излъчени в ефира на телевизиите TV7 и The Voice.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 10 години

Коя е тази чалга певачка на снимката ?

2

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ОСВЕН ДЕО - ПРОФЕСИЯ "ВОДЕЩ " ПО СВЕТА НЯМА !!!!!!!!!!!!!! ТОВА МОЖЕ ДА ГО ПРАВИ И 5-ГОДИШЕН

1

az

преди 10 години

От кога Криско е хип хоп изпълнител?!? Пак са се объркали нещо. Това е некадърник, който няма място даже и под слънцето. И доста други от тези "хип хоп изпълнители" нямат място на тези награди.

fallback