Спенс нападна Криско и с подобен фотос. Снимка: Facebook
fallback

Световните звезди Eve и М.О.P. ще направят специален шоу концерт за феновете си в България по време на церемонията по връчването на вторите български хип хоп награди.

Тази година призовете ще се раздават на 5 февруари в зала 1 на НДК, началото е в 20 часа.

Американската рап икона и носителка на Грами – Eve, подготвя специално шоу за феновете си в България, освен нея на сцената на зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.

Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда Redman.

Oще по темата
Очаква се голяма част от родните хип-хоп певци да уважат церемонията, а вече са факт и номинациите в различните категории.

За пробив на годината ще се борят Михаела Филева, VenZy, F.O., Pavell & Venci Venc' и Скандау.

В категорията за най-добър рапър ще застанат един срещу друг Спенс и Криско, които видимо не са в добри отношения. Другите номинции са за Били Хлапето, 100 Кила и F.O.

Друга любопитна категория е за "Най-добра песен на 2013". Номинирани са "Министър на веселието" (Криско feat. Бобо § Лора Караджова), "Повече от всичко" (Кристо и Лора Караджова), "Опасно близки" на Михаела Филева и VenZy, "Featuring s Krisko" (Young BB Young) и "Знаеш ли кой видях" (Ангел и Моисей, Dexter, Криско и Pavell & Venci Venc').

Билети за церемонията може да закупите в мрежата на Ивентим и Тикетпортал на цени между 18 и 30 лева, а ВИП пропуските са на цена 40 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Луди хора

преди 10 години

Някой сеща ли се за песен на Спенс?... Криско пък има много но нито една не става, чак пък рапър на годината...Що ми се струва че Килата ще ги изненада всички ;-)

18

Edio

преди 10 години

До ЛегендатаХей, легенда...явно си раждан някъде около началото на този век, а?! Когато Спенс и Снайпер пълнеха дискотеките и ние слушахме по цял ден Прекалено лично 1 и 2, Pro MCz или пък Хип-Хоп горилите, ти едва ли си знаел какво е рап и има ли почва той у нас. Песни като Рано пиле или Трън в очите са актуални като звучене и днес. Дали "творбите" на Криско ще важат след 10 години, а? Ама там е разликата - Спенс не правеше чалга-рап за дискотеките, а музика за истинските фенове. Respect...

17

дриско дришня рядка

преди 10 години

Това прасе на снимката кое е? Делян или Цацата?

fallback