Спенс нападна Криско и с подобен фотос. Снимка: Facebook

Световните звезди Eve и М.О.P. ще направят специален шоу концерт за феновете си в България по време на церемонията по връчването на вторите български хип хоп награди.

Тази година призовете ще се раздават на 5 февруари в зала 1 на НДК, началото е в 20 часа.

Американската рап икона и носителка на Грами – Eve, подготвя специално шоу за феновете си в България, освен нея на сцената на зала 1 на НДК ще се качат и легендарните – M.O.P., които също подготвят ударен лайв.

Специален гост на събитието ще бъде и американската звезда Redman.

Още по темата
Очаква се голяма част от родните хип-хоп певци да уважат церемонията, а вече са факт и номинациите в различните категории.

За пробив на годината ще се борят Михаела Филева, VenZy, F.O., Pavell & Venci Venc' и Скандау.

В категорията за най-добър рапър ще застанат един срещу друг Спенс и Криско, които видимо не са в добри отношения. Другите номинции са за Били Хлапето, 100 Кила и F.O.

Друга любопитна категория е за "Най-добра песен на 2013". Номинирани са "Министър на веселието" (Криско feat. Бобо § Лора Караджова), "Повече от всичко" (Кристо и Лора Караджова), "Опасно близки" на Михаела Филева и VenZy, "Featuring s Krisko" (Young BB Young) и "Знаеш ли кой видях" (Ангел и Моисей, Dexter, Криско и Pavell & Venci Venc').

Билети за церемонията може да закупите в мрежата на Ивентим и Тикетпортал на цени между 18 и 30 лева, а ВИП пропуските са на цена 40 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase