Браун на излизане от съда днес. Снимка: Reuters

Американският певец Крис Браун отхвърли предложение за извънсъдебно споразумение по случая с нанесен побой във Вашингтон, предаде Асошиейтед прес.

Прокурорите по делото предложиха сделка на Браун, ако той признае вината си за това, че е ударил мъж пред вашингтонски хотел през октомври. По случая обвиняем е и един от бодигардовете. Адвокатите на Браун обаче заявиха, че той не е приел сделката, защото нямал вина.

Мъжът, когото Браун ударил, се опитвал да го снима, докато той разговарял с двама души пред хотела. Крис Браун беше на пробация в Калифорния и заради побой срещу певицата Риана през 2009 г. по времето, когато тя беше негово гадже.

След нападението във Вашингтон пробацията, наложена от съд в Калифорния, беше анулирана, но певецът ще трябва да продължи да изпълнява общественополезния труд, който я съпътства, а именно чистене на графити и метене на улиците.

Следващото заседание по случая с нападението във Вашингтон ще на 20 февруари, съобщава БТА. На 10 февруари пък в Калифорния Крис Браун ще изслуша оценка на съда за това как напредва терапията, на която той се подлага, за да овладее пристъпите си на гняв и която му беше наложена от калифорнийски съдия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase