Снимка: Булфото
fallback

Един от пионерите на хип-хопа у нас - Спенс, оплю здраво нашумелия си колега Криско в нова песен, която е озаглавена "Кисело диско". В парчето му партнира и младата певица Цвети Радойчева.

От няколко месеца в свои интервюта Спенс изрази възмущението си от текстовете на Криско, в които основна тема са дрогата и леките жени.

"Ей, момче, откъде се взе пък ти? За съжаление, синcът ми те познава, не искам да ти подражава и като тебе дроб да става. Идолът на малките е плява... Искам да попитам музикалните редактори, имат ли се за възпитателни фактори, или културата - ниско, кичът - близко. Тогава автобусната врата е за римата на Дриско", се пее в "Кисело диско".

В римите Спенс докача Криско и на тема сексуална ориентация, като съмненията са за по-близки отношения с неговия PR.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Анонимен

преди 9 години

Ей *** наркоманчета безмозъчни.....едно е да пееш за трева друго е да ми рекламираш едва ли не амфети, бонбони и какви ли не тъпотии дето взимите жалки *** недъгави ***! Където видя около моето дете такива кавали като вас ще ви мачкам и чупя кокалите при всяка една възможност. Това че не живеем в нормална държава и си пеете каквото искате без никаква граница не значи че винаги ще е така! Във всяка друга държава както изпееш нещо свързано с наркотици си ЧАО..айде отивайте да друсате

25

Леле батко

преди 10 години

Опааа, добро е това. Вдигна ме яко + и beat си има ! Размаза го тоя тиняк - дрисяк ! Сега си гопускам отново :)))

24

eagles

преди 10 години

Бе либерален съм към "дамата в зелено", дразни ме и Криско, ама е малко смешно Спенс да седне да морализаторства, при положение че почти нямаше песен, без да пее за трева в нея. То и така трябва да бъде де, защото не е роля на музиката да плямпа за морал и възпитание, а да изразява някаква индивидуалност, мнение,емоции и гледна точка,в добрия случай и някаква мисъл. Ако сме толко праведни, то трябва само църковни песни да слушаме. ;)

fallback