Снимка: Symphonics Concerts

Номинираният за "Грами" Райън Лесли ще зарадва българските си фенове отново на 6 ноември 2013 г. Той ще гостува със своята банда в София, в зала 3 на НДК.

През изминалото лято R&B звездата хареса страната ни и ето че се връща в края на турнето си Black Mozart 2013.

Билетите за предстоящия концерт, чиято организация е поверена на Symphonics Concerts съвместно с ветераните в жанра от Monster Hip Hop Party, са на цена от 30 лева на предварителна продажба и 35 лева в самия ден на събитието.

Лесли ще представи част от новия си албум Black Mozart, както и набралата огромна популярност песен Addiction в комбинация с най-добрите му парчета от началото на кариерата му до днес.

Американският певец, известен със страстта си към "живите" музикални инструменти и умението си да свири на 12 различни вида, се завръща в страната ни не сам, а с цялата си банда за един наистина взривоопасен лайв.

Преди Райън на сцената пък ще подгреят родни изпълнители, като домакините са поканили Бобо. За съвместни парчета с него пред българската публика ще излязат Лора Караджова, Графа, Jahmmi Youth, Меу, Деси Андонова от PhutureShock, Кристо и BobyLeon.

Специално по случай събитието от съседна Македония ще пристигне и Toni Zen, чието съвместно парче с Бобо достига върховете в класациите на MTV - Adria. Водещи и подгряващи диджеи  на горещата ноемврийска вечер ще бъдат добре познатите на българската публика DJ Bugs и N.A.S.O. от Monster Hip Hop Party.

Райън Лесли засне при предишното си гостуване своя нов клип у нас, а възнамерява да кръсти една от новите си песни "София".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase