Криско. Снимка: Булфото

Нашумелият борец срещу погазването на авторските права Криско се забърка в неприятна история с наркотици.

Вестник "Всеки ден" публикува информация как полицаи от Второ РПУ го закопчали на Централна гара, след като открили у него кокаин.

Певецът влязъл в полезрението на униформените, след като го видели да си говори с познат на блюстителите на реда дилър. Според информацията Криско е прекарал нощта в ареста.

Самият той обаче разпространи отворено писмо, в което категорично отрича да е герой в криминалната хроника с привкус на бял прах.

"Обръщам се към всички медии, защото в последно време се появиха какви ли не измислени истории по мой адрес. Последната, която наистина ме изуми, е със заглавие: "Арестуваха Криско с кокаин".

Уважаеми драскачи, чудя се как може главата ви да роди такива глупости. От няколко месеци изобщо не съм се задържал в София. Всеки ден имам участия и нямам време да обикалям около Централна гара. Наркотици не употребявам. През последните месеци същият този вестник роди какви ли не измишльотини, че съм спал с болна от СПИН и куп други глупости. Очаквам скоро да прочета, че съм умрял.

От сутринта телефона ми прегрява с въпроси, вярно ли е? Не! Това е моят отговор. Много е лесно да си измислиш някаква статия, за да вземеш 30 лева, но правите ли си сметка, че подронвате авторитета на изпълнителите, творците и всички, които си позволявате да оплювате? Свързал съм се с адвокат и ще следва съдебно дело, защото наистина вече лъжите прекалиха", отсича Криско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase