Семейството не може да се нарадва на малката си дъщеричка. Снимка: Reuters
fallback

Новородената дъщеря на Jay-Z и Бионсе взе "участие" в новата песен на гордия татко "Glory". В името на парчето са изписани и инициалите на Блу Айви Картър, която проплака на 7 януари. Гласът на бебето може да се чуе в края на песента.

Jay-Z е излял всички чувства в текста на Glory като изненадващо разкрива и подробности от личния му живот с Бионсе. Става ясно, че съпругата му вече е имал една неуспешна бременост, а малката Блу е зачената в Париж.

Ето и самата песен и текст, която може да разчувства и най-закоравелите хора.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

хаха

преди 12 години

Не мога да повярвам, че има човек на света с претенции за меломан и на любител на стойностна музика който да напише следното: Като започнеш от тази Бионсе, а този Jay Z, дори и не съм го чувал.няма да те клиширано хейтър, но наистина е добре да помислиш малко преди да напишеш нещо.Не съм им някой болен фен на рап-а или на един от двамата, но определено музиката им е от най - високо ниво и по вкуса на много хора... Лейди Га Га не е цветнокожа и въпреки че е супер излагане има еднин - два парцала

3

АнтиКаруцар

преди 12 години

Прав е "фен на рапа", в този стил Jay Z със сигурност е еквивалент на големите имена в рока. А иначе за песента - сладурско, имам син на 2 месеца и наистина не може да се опишат с думи чувствата, които изпитваш в такъв случай.

2

фен на рапа

преди 12 години

Като не слушаш рап, защо изобщо даваш оценки за Jay-z? Той има много хитове, които и след 10-20 години ще се слушат от феновете на рапа, както и феновете на рока слушат тези, които ти си изброил.

fallback