Снимка БГНЕС
fallback

Здравословен тен не може да съществува. Пигментът защитава като щит между ядрото на клетките. Не може да се говори, че е здравословно. Това каза по Би Ти Ви дерматологът д-р Маргарита Къчева.

По думите й трябва да познаваме безопасните часови пояси и кожата си - доколко може да стои навън. Безопасните часове са между до 10 и след 17:00. Чадърите предпазват до 30%, каза още тя.

Според нея всяка кожа има определено време, на което може да стои на слънцето. Потта и водата от морето отмиват слънцезащитните продукти. След всяко влизане в морето трябва отново да ги приложим. На два часа трябва да се репликира, предупреди д-р Къчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Олга

преди 1 месец

Витамин Д се получава от слънцето само през дланите и ходилата на краката . 70% от хората са с липса на вит.Д ! Ниски нива на витамин Д сигурен път към много болести и онкология! Четете!

56

Анонимен

преди 1 месец

До 51 - Ох леле ... Поредната псевдоинтелектУалка, която е решила, че ще си оправи деня, като "напада" друг и се изкарва по-умна. Някой ден св надявам, че както в сънишата си, ще си намериш някой да те изклати, че поне да ти минат комплексите. Че и с усмивка ми завършва. Долнопробна *** ... За бесене сте до посшендия. На живо никога, никой не ми говори така, ама тук смели. Обаче като ви издиря на жуяо .. Ъъъ .. Ми аз така, то иначе ...

55

Ганьо

преди 1 месец

Ох леле котее, да та хвана между две вълнички, ще изгориш като ***, докторица сладка !

fallback