Снимка: БГНЕС
fallback

COVID-19 продължава да отстъпва, едва 12 са новите случаи през последното денонощие, при направени 1232 теста. Положителните случаи са под процент.

Двама пациенти с коронавирус са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

В болници за лечение остават 146 пациенти. От тях 22 са в интензивни отделения.

Активните случаи са 8239.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 1 месец

До антиваксъра - съсед ти е лекар, защото е в съседната стая, тъй като ти си в психиатрията понеже си пълно куку видно от смахнатите ти драсканици които бълваш по цял ден. Кажи на съседа ти да ти смени хапчетата или дозата, защото явно не действа. Пихтия ти е мозъка.

15

Щурия антиваксинист

преди 1 месец

Не знам защо не печеля смарт часовник от томболата, само аз останах да се заразявам с КОВИД - всички други антиваксъри вече не са антиваксъри, защото се ваксинираха, а някои от нас(Възражоденци) тайно, тайно прередиха дори другите. През месец се заразявам, обачИ не действа и не действа пустия му стаден имунитет който ни обеща Мангър шмекера. И накрая кво - за мен смарт часовник няма и си останах си пръсче в гъ6че. Много съм разочарован.

14

Анонимен

преди 1 месец

Съсед ми е лекар в психиатрията на ВМА. Казва, напълни се отделението с ваксинирани. Карат ни по двама- трима всеки ден. Дишат тежко под маските, треперят, въртят очи налудно и питат- тука бустер за ковид слагате ли? Слагаме, рекъл, и им бият вместо бустер диазепам конска доза, че да спят и да мирясат. Буквално са в състояние пред делир. Засега не сме изписали никого, казва, опасни са за обществото.

fallback