Снимка: istock

Можем да си облечем най-красивите дрехи, да се гримираме безпогрешно и прическата ни да е безупречна, но ако не ухаем приятно, всичко това губи смисъл. Всъщност по аромата ни посрещат и изпращат. Как да ухаем приятно през целия ден? Какво освен нанасянето на дезодорант и използването на душ гел с хубав аромат може да ни помогне да сме свежи, вижте в следващите редове.

Внимавайте какво ядете

Подправките, чесънът, лукът, имат редица ползи за нашето здраве. Но за съжаление, часове след като сме ги консумирали могат да се отразят не само на дъха ни, а на аромата на нашето тяло, особено при интензивно потене по време на спорт, през летните месеци. Ако искате да миришете на свежо, включете в менюто си повече свежи храни, чисти протеини. Свежите храни се отразяват и на аромата на вагината.

Използвайте парфюм за коса

Да, има и такива парфюми, които са за коса и тяло. Парфюмите за коса, спомагат и за елиминиране на неприятни миризми от косата, като цигарен дим, храна и т.н. Освен това повечето такива продукти действат подхранващо на косъма и му придават обем и жизненост.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase