Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Лятото вече е тук, а това е знак за някои, че трябва бързо да се приведат във форма за плажа. Рязкото отслабване обаче си има своите минуси. Но как хем да се вталим, хем да сме здрави?

Нутриционистът и експерт по хранене Яна Данаилова съветва да се фокусираме върху здравето, защото ако се води здравословен начин на живот, то килограмите ще са в норма и ще имаме добре изглеждащо тяло.

"Диетите не действат. Те са изключително вредни за нашето здраве. Ако имаме седмица - нямаме никакво време. Няма смисъл да се подлагаме на една седмица глад, защото това няма да помогне, а само ще ни измъчи. Трябва да премахнем от менюто си бяло брашно, бяла захар и сол", подчерта в "България сутрин" експертът по хранене.

По думите ѝ някои хора биха се фокусирали върху плодово-зеленчукова диета. Според нея за бързо отслабване е нужна вкусна закуска, която е съставена от всякакви плодове, водещи към редукция на килограмите.

Тази напитка се нарича смути и представлява гъст сок от плодове и/или зеленчуци, приготвена в блендер на принципа на шейковете.

"За този гъст сок са ни нужни следните съставки: акай бери, годжи бери, авокадо, джинджифил, кълнове, малко магданоз и щипка канела. След това всичко се блендира и се получава вкусен плодов коктейл", отбеляза Данаилова пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Аноним

преди 5 години

Аман от търговски реклами, тия лекари, диетолози и тн. станаха абсолютни търгаши! Баба ми, че и аз все годжи бери и авокадо и тн глупости е яла. Жената си отиде на 102, ходеща, разбираща, с намален слух и зрение! Бай Боже всекиму, яла е това, което е имало, все пак две войни е преживяла и глад и стрес и всичко. Та, яжте си, пийте си без да прекалявате с нищо, тонове *** да изядете и изпиете, каквито сте си такива! Важното е да сте здрави , а затова дръжте "златната среда" във всичко!

10

Анонимен

преди 5 години

А рязкото философстване само плюсове! Има една поговорка: "Гз глава затрива". Вместо някой да мисли 2 месеца какво да яде и какво не, просто да сведе храната до минимум и да извършва физическа активност. А ако не стане още. Концлагерите са доказателство, че затлъстяването се дължи на лакомия и мързел.

9

Еднозъб ром

преди 5 години

До Надежда,Увеличи секса, ако трябва аз ще помагам! Не друго ми за идеята!

fallback