11

Аноним

преди 5 години

Аман от търговски реклами, тия лекари, диетолози и тн. станаха абсолютни търгаши! Баба ми, че и аз все годжи бери и авокадо и тн глупости е яла. Жената си отиде на 102, ходеща, разбираща, с намален слух и зрение! Бай Боже всекиму, яла е това, което е имало, все пак две войни е преживяла и глад и стрес и всичко. Та, яжте си, пийте си без да прекалявате с нищо, тонове *** да изядете и изпиете, каквито сте си такива! Важното е да сте здрави , а затова дръжте "златната среда" във всичко!

10

Анонимен

преди 5 години

А рязкото философстване само плюсове! Има една поговорка: "Гз глава затрива". Вместо някой да мисли 2 месеца какво да яде и какво не, просто да сведе храната до минимум и да извършва физическа активност. А ако не стане още. Концлагерите са доказателство, че затлъстяването се дължи на лакомия и мързел.

9

Еднозъб ром

преди 5 години

До Надежда,Увеличи секса, ако трябва аз ще помагам! Не друго ми за идеята!

8

Надежда

преди 5 години

Непосилно е отслабване след 40г.Всичко е до хормонален баланс.Никога не съм напълнявала над 45кг.От година качих 15кг от нарушение в хормоните. Спортувам всеки ден ,на диета съм с режим от 2месеца.Уви!!!Нищо не помага.Килата са налични.+15

7

Sonia

преди 5 години

Важно е да се ползват местни, сезонни плодове и зеленчуци като: акай бери, годжи бери, авокадо, джинджифил, кълнове!!!?

6

Анонимен

преди 5 години

за вечеря много е важно следното смути:стрък магданозедин домат50 гр краставица50 гр мастика200 гр пържолка100 гр луканка, допуска се и обикновен шпеквсичко това се слага в блендер марка панасоник, ако нямате точно такъв може и да не се пасира

5

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Аз вчера си правих смути:3 бр. банани 150 гр. сини боровинки 1 кисело мляко 10 бр. лешници1с.л. овесени трици3-4 стръка целина Стана убийствено.

4

Анонимен

преди 5 години

Тази ли ще гледаме вече вместо Донка Байкова и Емилова?

3

112

преди 5 години

Почти всеки иска безсмъртие и вечна младост,ама няма.За това го давайте по-кротко.

2

Анонимен

преди 5 години

След това всичко се блендира и се получава вкусен плодов коктейл", отбеляза Данаилова ....------------------------------------------------Получава се гастрит, нерви и булбит! Не слушайте тези празноглави глезли! Осигурете белтъците, сетне останалото и с мярка!

1

Анонимен

преди 5 години

И за ядеш, и за да пазиш диета се изискват пари. Така че мен не ме бройте.