Снимка: pixabay
fallback

Борбата с излишните килограми може да бъде трудна и продължителна. Поставянето на началото и създаването на добри навици по отношение на храненето изискват постоянство. Кога бе последният път, в който си казахте „От утре започвам диета!“?

Сега помислете дали наистина започнахте диетичен режим на хранене и какви са постигнатите резултати. Според учените има значение в кои дни и моменти започваме диета. Вижте кое е най-доброто време и кога трябва да пренапишете плановете си.

Най-подходящото време за започване на диета

След рождения ден или други празници

Изследванията показват, че хората са готови да се посветят на зададени цели след определени дати, които се честват, включително празници и рождените дни. Ако планирате да започнете промяна в хранителния режим, това е идеалното време в годината.
Започнете ли веднъж, с течение на времето ще се научите на култура на хранене и няма да допускате храната да ви вреди.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 6 години

Най - подходящото време за започване на диета е след обилно хранене. А най - подходящия период - между две обилни хранения.

2

Анонимен

преди 6 години

След ядене естествено! Както Марк Твен, който беше казал, че спирането на цигарите е най-лесното нещо и тойго е правил хиляди пъти, така и с диетите. Палео диета, в която винаги се започва с яденето.

1

29 Февруари

преди 6 години

Аз от години по изпитън модел правя диети само на 29 Февруари.

fallback