Източник: Reuters
fallback

Почти няма човек, който да не е "клиент" на фармацевтичните компании. Това е един от сегментите, който криза почти не го лови и постоянно расте. Въпреки тенденцията за по-високи цени на лекарствата в световен мащаб, доверието в компаниите всъщност се увеличава, пише Business Insider.

Онлайн изданието публикува анализ на консултантската компания Reputation Institute, в който са подредени 17 фармацевтични компании според тяхната репутация сред потребителите. Критериите за това са 7 - качеството на продуктите и/или услугите, иновации, работна среда, управление, обществена ангажираност, лидерство и финансово представяне.

Анализът е направен на базата на 16,800 рейтинга в 8 държави, като най-големите сред тях са САЩ, Канада и Великобритания. На трето място е компанията Takeda Pharmaceuticals, на второ място е Novo Nordisk, а на първо място е AbbVie, която скача с 10 позиции спрямо предходната година. В галерията може да видите каква е цялата класация.

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

анонимен

преди 6 години

Лекарствените изделия НЕ ЛЕКУВАТ- РАЗБОЛЯВАТ НИ ПОВЕЧЕ. След това нови лекарства- докато всички органи се увредят. Тогава вече ще е късно !Лекарствената индустрия е най- печелившата!!!Фармацията и т.н. лекари са м а фия!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 6 години

как да се стигне до тази"Галерия" ,за да се видят коткретните фирми?!

7

истината

преди 6 години

Лекарствата стават все по синтетични със все повече странични ефекти ,за да може допълнително да разболяват пациента,след като подтиснат първте симптоми и така да го докарат,че да хронично болен до края на живота си -така става доживотен клиент на тези компании. Лекарите пък са дистрибуторите на тези компании .И това не е чудене ,след като същите фирми спонсорират мед.университети и тези,които пишат учебниците за тези университети.

fallback