Снимка: Reuters, архив
fallback

До момента нямаме положителни проби от грип, засега са активни респираторните вируси, обяви главният държавен здравен инспектор д-р Ангел Кунчев.

Oще по темата

"Започна активност на респираторните вируси, не е започнала още на грипните. Вероятно към края на ноември ще започнем да получаваме положителни проби за грип от различни места в страната", каза още той.

По думите му те постепенно ще започнат да нарастват и вероятно към края на януари ще достигнат епидемични стойности, но това няма да е едновременно в цялата страна, а на отделни места.

"Респираторните вируси водят до хрема, запушен нос и до лека неразположеност.  Характерното за тях е, че за 2-3 дни отшумяват и много рядко се налага да останете вкъщи", уточни той пред Нова тв. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо щях да кажа за кемстрейлса и са че изпреварили е как в един и същи ден на работа всички по едно и също време това с настинката.как става това .а оня с яхтата ми яж ***.за три дена с истински сок от бъз с мед се оправих а две години пия това и ни ваксина ни лекарства това мори всичко

9

Shark

преди 8 години

Да се разбира - фармацефтичните компании трябва да ядат, затова ако може веднага тичайте и си купувайте ваксина!! Която ще ви докара странични ефекти, за които после ще давате пари за други лекарства. Чух също, че тази ваксина може да причини стерилитет, и нищо чудно и да е вярно, имайки предвид колко млади семейства имат проблеми със зачеването. Така че правете си сметката!!

8

Анонимен

преди 8 години

Детето ми от един вирус се стопи за два дена... Не ми се мисли както казвате вие за епидемия...

fallback