Снимка: Reuters, архив
fallback

Любовният романс, познат от холивудските филми, е нереална приказка. Истината е, че всяка връзка има своите възходи и падения. И все пак, има разлика между възникнал проблем, с който партньорите трябва да се справят, и взаимоотношения, преливащи от болка и негативизъм.

 
Редица проучвания стигат до извода, че здравословната и изпълнена с подкрепа интимна връзка може да бъде от полза за здравето. За добро или лошо, обратното твърдение важи със същата сила – постоянният стрес може да навреди, и то в различни аспекти...
 
Според наблюдения на изследователи сред двойките, които са по-негативни или по-критични един към друг, се установява по-слаб имунитет на партньорите. Експертите обясняват, че се наблюдават биологични промени в организма. Хората, които са в „токсична връзка", боледуват по-често, в сравнение с тези, които имат здравословна връзка.
 
Повече за връзката между любовните отношения и здравето ще намерите на Рuls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 8 години

Най-весело е, когато поискаш прошка (въпреки, че не си ти виновния) и ти бъде дадена, след това да ти скрои виновния, простен и уж простил - номер, който да усетиш и да играеш сякаш си се вързал :)Като в пътеводител на галактическия стопаджия, почти.

40

Жена

преди 8 години

На това ли се дължи масовото изпе+ерастяване? Тревицата май доста ви е омотала!хахахаИ аз съм тръгнала да обяснявам на такъв човек, че съм жена - в тяло и по душа.! О, не мога да повярвам!

39

Жена

преди 8 години

до 40А по повод това, което си написал за напушването. Мога ли да попитам, защото аз опит личен с подобни идиотщини нямам, мога ли да попитам, ти като си мъж и като се напушиш в ЖЕНА ли се превръщаш? О, БОГОВЕ!

fallback