Ройтерс, архив

За мнозина сочните устни са част от общата картинка на благодат в лицевото изражение и често стават повод за множество фантазии от страна на противоположния пол. В крайна сметка, кой не би пожелал и кой не би помечтал за страстна целувка с противоположния пол, притежаващ много контрастни и сочни устни, оставящи усещане и спомен за силна любов още при първото докосване?
 
В днешно време съществуват редица методи за уплътняване на устните, придаване на обем и изглаждане на контура им. С тези методи се придава плътност на устните и несравнимо докосване при целувка, подсказващо за нежност, страст и незабравими емоции.

Статистическите данни показват, че при наличието на първа много сладка и страстна целувка с дама, притежаваща красиви, големи и сочни устни, ефектът на "любовния ангел" покосява мъжкарите много по-бързо, отколкото в други ситуации.

Именно поради това специалистите по козметична хирургия в наши дни измислят непрекъснато нови и нови начини за корекция на устните по хирургичен път, така че да се постигне траен ефект.

Появява се въпросът у редица дами - нужно ли е тази жертва, подлагане на хирургични манипулации, в името на пленяващото излъчване и покоряването с огнената страст още с първата целувка?

За мнозина това е немислимо, а в някои случаи и финансово неоправдано. Именно заради това специалистите посочват и някои основни трикове, с които дамите и господата могат да подплътят устните си, без това да коства време и финансови инвестиции.

Какви са методите за уплътняване на устните научете от Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase