Източник: Reuters, архив
fallback

Питате се дали е възможно? Да, възможно е, стига да сте решени и да сте достатъчно мотивирани. Няма да е лесно и, най-вероятно, тези две седмици ще ви се сторят като 20.

Но ако искате да не се срамувате от тялото си по бански на плажа, а напротив, си струва да опитате. Не твърдя, че за две седмици ще се превърнете в манекени или в холивудска звезда,но със сигурност след тези две седмици ще имате тяхното самочувствие.

Преди да започнете диетата и тренировката, която ще ви подам, трябва да си дадете ясна сметка дали наистина ще спазвате режима на 100%. Защото хапнете ли нещо което не фигурира в менюто или не изпълните нещо от тренировъчния план, ефектът и трудът ви ще са напразни.

Диетата

Ако започнете този двуседмичен режим от понеделник, този ден ще е най-важният от цялата ви подготовка за плажа. На този ден целим хидратиране на тялото, тъй като така мазнините се разграждат по-лесно, съответно по-трудно се натрупат.

В понеделник до 12 на обяд трябва да изпиете два литра вода. След това до 16 ч. трябва да приемете един литър фреш от морков, ябълка и джинджифил (разпределението на грамажа им изберете сами. За вечеря хапнете зелена салата с краставица,като овкусете само с малко зехтин,без никаква сол!

Останата част от материала, свързан с подготовката на тялото за плажа, може да прочетете на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 години

С тая програма не само ще си докарате проблеми със стомаха, но и след две седмици най-вероятно ще сте претренирали, ще имате мускулна треска и, ско спрете да трнирате, тялото ще започне да възстановява мускулната маса, което си върви с подуване на на мускулите, заглаждане на формите и повишено образуване на мазнини, особено ако ст имали повечко мазнини преди това... Единственият начин е да възприемете философията на номер 2, или да тренирате целогодишно.

5

Анонимен

преди 8 години

До КалоянТялото може и да не е най-важното, но като видя някой тумбак, този за какво може да ми говори, след като сам не може да се погрижи за себе си?------С годините и твоя тумбак ще гледаш, тогава ела коментирай как ще се "погрижиш" за себе си :)

4

Калоян

преди 8 години

Тялото може и да не е най-важното, но като видя някой тумбак, този за какво може да ми говори, след като сам не може да се погрижи за себе си?

fallback