Снимка: Sxc.hu
fallback

Времето, когато сезоните се сменят, често започва с леки настинки. Усещате умора, която понякога продължава по-дълго от нормалното. Естествени процеси, които отдаваме на смяната на сезоните, които действат и върху настроението ни. Но динамичното ежедневие не се съобразява с настъпилата промяна.

От вас се изисква да бъдете енергични и на линия. Опитвате се да намерите спасение в няколко чаши кафе. Но има билка, която приемана под формата на чай или хранителна добавка, ще ви помогне да си върнете енергията отново. Казва се трибулус или бабини зъби. Растението е родом от земите на Индия, среща се и в някои части на Африка.
 
От години се използва в аюрведа като диуретик, за укрепване на нервите, като афродизиак, а в китайската медицина го използват за подпомагане дейността на черния дроб и бъбреците.
 
Трибулус е идеална добавка в преходните месеци, защото подсилва имунитета, подобрява настроението и създава усещане за прилив на енергия. Смята се, че има и подмладяващо действие. Билката дава издръжливост на тези, които спортуват редовно, повишава устойчивостта им на физически натоварвания.
 
Участва активно в метаболитните процеси, като превръща мазнините в енергия. Но най-голяма сила тази билка има в това да пребори усещането за умора. Потърсете продукта в аптеките или биомагазините и посрещнете есента мотивирани, енергизирани и в добро здраве.
 
Още интересни статии прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

ха ха

преди 10 години

Аз пък съм чувал за черниците, че премахват умората и тонизират.

17

13 до 14

преди 10 години

От тези инжекциите в дупето качвам по 8 кг, като накрая завършвам кломид и трибестан

16

Ф.С.В

преди 10 години

Има една билка- лилава е на цвят и на нея пише 500 - колкото повече билки съберете толкова по добре ще се чувствате ) - и стрес и депресия - всичко изчезва за секунди - чудодейна билка е!!!-- - няма я в аптеките !! --- в банките я има )))

fallback