18

ха ха

преди 10 години

Аз пък съм чувал за черниците, че премахват умората и тонизират.

17

13 до 14

преди 10 години

От тези инжекциите в дупето качвам по 8 кг, като накрая завършвам кломид и трибестан

16

Ф.С.В

преди 10 години

Има една билка- лилава е на цвят и на нея пише 500 - колкото повече билки съберете толкова по добре ще се чувствате ) - и стрес и депресия - всичко изчезва за секунди - чудодейна билка е!!!-- - няма я в аптеките !! --- в банките я има )))

15

:)

преди 10 години

Растението е родом от земите на Индия, среща се и в някои части на Африка.------------------------------------------------------Билката е широко разпространена в България. Почти всеки я е виждал. Расте дори и между блоковете в най-големите ни градове.

14

друг бургазлия

преди 10 години

ахахахахахах Жицата, лек оправи ми настроението днес :))))поздрави,друг бургазлия

13

Жицата

преди 10 години

До Анонимен (13),хаха, ае маняк, стига говори глупости ве. Качвал по 1-2 кг мускулна маса на месец, че ти ако тренираш 2 години ще бъдеш като товарния влак за Карнобат, ве лек )))) С трибестана може да позадържиш само малко масата дето я качваш от онея специални хапове и инжекцийки дето си ги переш в дупето )))) хахах

12

Анонимен

преди 10 години

Трибестана е доста добро средство. При нормално покачване на мускулна маса от порядъка на 0.5 до 1 кг на месец, с трибестан качвам по 2 кг (при перфектна диета, почивка и упражнения).

11

Кукурукуту

преди 10 години

Мене не ми требе билка, луд умора няма.

10

Анонимен

преди 10 години

странно откъде автора е взел материала,защото написаното по-горе на съвпада с популярните свойства и действие на билката по принцип

9

Анонимен

преди 10 години

tribulus terestis ot tva se pravi tribestan.jako vdiga samoleta taz bi(u)lka

8

Ко?Не!

преди 10 години

Аз си помислих първоначално, прочитайки заглавието, че става въпрос за канабис. Ми така де, подвеждащо е. :) Иначе и Трибулуса става, ама той е по-скоро приложим при активно спортуващите и съм си мислел, че играе предимно роля при нивата на тестостерона, ама щом и в други процеси участва-супер!

7

един съвет

преди 10 години

С тези билки не трябва да се прекалява може да се увреди черният дроб без контрола на лекарч

6

Радка Илиева

преди 10 години

Вече има и кафе с рейши, което също дава много енергия и действа антидепресиращо. Човек става по-концентриран и по-работоспособен. В Япония тази гъба е призната за превенция на раковите заболявания. Иновацията а фирмата -производител е в това, че е сложила по малко количество от гъбата в кафето- най-употребяваната напитка след водата. Така пиейки си кафето, човек се грижи за здравето си и се чувства перфектно.

5

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Каква Индия,каква...Африка,бабините зъби ги има и на мойта нива в Кривунделово.Пия отварата редовно и наистина помага за настроението и за много други...неща.Вместо кафе,пийте от тази билка и ще разберете,че е...истина,а не обикновена реклама.Много внимавайте с...бодличките,защото могат да спукат и автомобилна гума,яки са,не ги...пускайте на ляво и дясно из...къщи.

4

Анонимен

преди 10 години

Страхотна снимка.Боса през бабините зъби.Направо лети момата.Вдига самолета.

3

иван

преди 10 години

за настроение - бутика водка с близначки

2

WASILISQNISGERMANI

преди 10 години

КЪДЕ СТЕ ВИЖДАЛИ.....БАБА СЪС ЗЪБИ.......

1

Анонимен

преди 10 години

ако билката не успеето каката от снимката ще ми повдигне настроението