fallback

Проф. д-р Аджит Кулкарни е директор на Хомеопатичния изследователски институт, Сатара, Индия. Известен в международен мащаб преподавател по хомеопатия със специални интереси върху езика на тялото при диагностициране.  

“Искате здраво бебе? Кажете сбогом на вредните навици!“ Това съветва проф. д-р Аджит Кулкарни, индийски хомеопат с над 25 години практика зад гърба си. Специалистът сподели специално за Puls.bg как да се подготви една двойка за зачеването и износването на бременността.
 
Проф. Кулкарни вие сте тук по повод Световната седмица на хомеопатията, която тази година е посветена на репродуктивното здраве, разкажете ни какво пречи на зачеването?
 
Свикнали сме да обясняваме всичко със стреса и влиянието, което има върху нас... Действително той е един от сериозните виновници за проблемите. Забравяме обаче и за прекомерната употреба на цигари и на алкохол, на мазни и пикантни храни, за малкото часове сън и липсата на движение. Опитите за забременяване трябва да бъдат предшествани от промяна в начина на живот. Това се опитвам да науча моите пациенти.
 
Продължението на интервюто можете да прочетете в Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 12 години

Много дълбочина, много дълбочина... Аз бегам.

2

Анонимен

преди 12 години

Бай *** като теб!?!?!?!

1

бай ганю

преди 12 години

Искат- не искат. Те ти го "ин витрото"- квото си поръчат- такова! Да живеят мутантите ! Пищим срещу ГМО-то, а тия -заченатите по неестествен път същества- кво са!?

fallback