Снимка: архив, Reuters
fallback

Британските жени лъжат средно 474 пъти годишно за това какво са яли, пише в. "Дейли телеграф", позовавайки се на проучване, поръчано от фирмата за часовници "Таймекс".

Дамите най-често послъгват за големината на порциите, които са консумирали. Мамят и за това, че редовно се придържат към здравословните 5 хранения на ден.

Британките най-често прикриват с лъжи пристрастеността си към шоколада. В класацията следва укриването на истината за изядени картофени чипсове и пасти. Поданичките на Нейно Величество имат навика да послъгват и за изпитите от тях количества бира и вино. Те винаги казват, че са пили "максимум една чаша" от въпросното питие.

"Никога не посещавам заведения за бързо хранене" също е една от много популярните лъжи, които британските дами пускат в обращение. Те редовно отричат, че са се натъпкали с бисквити, въпреки че празната опаковка е вече в кошчето.

На сватбени тържества дежурното твърдение е: "Чукнах се само веднъж, за здравето на младоженците", докато всъщност черпенето е продължило целия ден.

Проучването е обхванало 3000 британки. Специалистите считат, че като лъжат околните за хранителния си режим, дамите лъжат и себе си, което веднага се отразява върху линията им.

(БTA)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

българките лъжем

преди 12 години

по-малко ,само около 200 пъти в годината ! Аз винаги го успокоявам моя мъж , че не ям друг освен неговия ! Много ми вярва , имаме си доверие !

16

манго

преди 12 години

Британките лъжели 474пъти в годитата какво са яли,ами че наще *** за пет минути може да излъжат кво са ***,и това ми било новина сякаш сега дошли от британия

15

Йово

преди 12 години

Британските жени лъжат средно 474 пъти годишно за това какво са яли. А българките с кого са спали.

fallback