Снимка: Reuters
fallback

Британец е заподозрян, че е заразил няколкостотин жени с вируса на СПИН, съобщи Telegraph. В момента полицията призовава потенциалните жертви на мъжа да се свържат с тях, за да му бъдат повдигнати нови обвинения.

На 4 октомври 38-годишният Саймън Макклюр бе осъден на 2 г. и 8 мес. затвор за нанасяне на тежка вреда върху здравето на жена, която той е заразил със СПИН. 

Жената, която имала незащитен полов контакт с него, разбрала, че е носител на ХИВ, след като забременяла и й били направени задължителните кръвни тестове за бременността. За щастие детето, родено преждевременно, не е носител на вируса.

Британецът знаел, че е заразен, от 2006 г., след като се завърнал от Тайланд. Освен това той е пътувал и до Швейцария, където е ползвал услугите на проститутки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 12 години

Четох отново преди много време за някакъв такъв ***, като разбрал че е болен и почнал масово да заразява жените, с които спи (като ще мре той, поне да повлече и други след себе си). Да пази Господ! Пазете се и винаги настоявайте партньора ви да ползва презерватив!!! Ако отказва изобщо не пробвайте и да лягате с него! С живота и здравето шега не бива! Даже на постоянен партньор не бих имала вяра, понеже не се знае дали не изневерява... а ако стане дума за деца и семейство - първо кръвен тест!

8

Jore

преди 12 години

Сеенето на СПИН трябва да се третира като сеене на смърт няколкостотин заразени значи няколкостотин жертви. СМЪРТ!

7

SP

преди 12 години

Човека са го осъдили на затвор, вие тука мислите за секс... Става въпрос за затвор и съответно правосъдие, а не за сексуални фантазии...

fallback