Снимка: Reuters
fallback

Земеделското министерство на германската провинция Долна Саксония заяви в понеделник, че първоначални изследвания са установили, че бобени кълнове от германска ферма не са източник на заразата с бактерията ешерихия коли, предаде Асошиейтед прес.

От министерството казаха, че 23 от 40 проби бобени кълнове, взети от въпросната ферма, са дали отрицателен резултат за наличие на бактерията. Предстоят нови изследвания.

Oще по темата

Министърът на земеделието на Германия Илзе Айгнер обяви, че докато не бъде установен източникът на бактерията, причинила смъртта на най-малко 22 души в страната, не се препоръчва консумирането на бобени кълнове, домати, салати и краставици, предаде Франс прес


(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

SISI

преди 12 години

POREDNATA BIO ATAKA NA MALOUMNICITE, KATO 4E LI TE NE JIVEQT NA TAZI ZEMQ...NALI NIKOI NE VQRVA, 4E E SLU4AINO ???

39

АМИ

преди 12 години

Останалите 17 проби явно са положителни.. Защо не напишете. Щом от 40, 23 са отрицателни, останалите 17 какви са? Положителни? Поне това се разбира от написаното.

38

Насо

преди 12 години

ЕТО ОТ КЪДЕ Е,САМО СМЕНИХА ИМЕТО:Епидемия ...Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква ***! А какво сте правили?Пациентът: *** гъски.Докторът: Значи имате гъша ***!Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша ***.Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от

fallback