Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Сюзън Бойл се класира втора на финала на телевизионното риалити шоу "Британски таланти".

Макар и мнозина да я сочеха за фаворит, тя бе изпреварена от уличните танцьори от  "Дайвърсити".

Жената, която се превърна в звезда на 48 г. ще запише диск и филм, които може да й донесат богатство, пишат британските вестници.

Певицата започва репетиции за записа на бъдещия си проект още следващата седмица.

Предполага се, че дискът ще е направен в Прага със симфоничен оркестър, тръби таблоидът "Нюз ъв дъ Уърлд".

Бойл може да получи успехи не само в музиката, а и в киното.

Това стана ясно след като продуцентът и водещ Саймън Кауъл не изключва възможността да продаде правата върху историята й за киноадаптация.

Мисля, че ще стане супер филм, заявил той пред изданието.

Затова пък таблоидите започнаха да пресмятат колко може да припечели Сюзън.

Според изчисленията им от договора за диск, правата за филм, публикуването на мемоарите й и други приходи, получени от участия по телевизията или от реклами, певицата може да спечели от 6 до 8 милиона британски лири (7-9 милиона евро) за година.

Сюзън е вече икона. Време е да се възползва.

Лудост е да се изчаква, заявил приближен на Кауъл за в. "Сънди Мирър".

"Нюз ъв дъ Уърлд" пък рисуват портрета й така:

Стара мома, не особено представителна, живееща в шотландско село сама с котката си след смъртта преди две години на майка й, безработна със седмична социална помощ от 130 лири (149евро).

Макар да бе сочена предварително за победител, Сюзън Бойл остана на второ място, но явно лесно ще се утеши с очертаващите се пред нея перспективи.

Многото емоции явно са изтощили шотландката, защото след финала тя постъпи в клиника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

павлина

преди 14 години

Смятам,че с малко помощ от страна на стилисти и гримьори тя ще изглежда прекрасно,защото няма гррозна фигура.На нея и трябва помощ и хора които да и помагат и се грижат за всичко около нея.Прекланям и се на смелостта и ажа,на гениалният и талант.Желая и успех!

47

павлина

преди 14 години

Лично мен ме плени този глас,сякаш извира от чист планински извор.Чуйте какви тонове взема с лекота,усетет нотките и трепетите в гласа и,и си дайте сметка кой би изпял подобно нещо така-сигурно вие?Ами заповядайте ная кастинга да ви чуем.Само тогава ще си дадете сметка за сложността на невероятното и изпълнение.Защото когато ние възприемаме такава сложна песен като проста,значи певецът е истински майстор.Няма демонстрация на гласови мускулиняма прегракване и опъване на жили,има само наслада.

46

павлина

преди 14 години

Тази жена ме покори и разтърси.настръхвам като я слушам.Вижте само израженията по лицата на журито.От иронично то стана такова,че те я гледаха с възторг,преклонение а изненадата е вече друго.Явно има леки депресивни състояния,предизвикани от самотния живот,който е водила.Но забележете проявите и-тя отлично знае как да се държи пред публика,превъзходно разбира отговорността си,заставайки на сцена,не иска да разочарова никого,и чудесно умее да владее гласа си.

fallback