48

павлина

преди 14 години

Смятам,че с малко помощ от страна на стилисти и гримьори тя ще изглежда прекрасно,защото няма гррозна фигура.На нея и трябва помощ и хора които да и помагат и се грижат за всичко около нея.Прекланям и се на смелостта и ажа,на гениалният и талант.Желая и успех!

47

павлина

преди 14 години

Лично мен ме плени този глас,сякаш извира от чист планински извор.Чуйте какви тонове взема с лекота,усетет нотките и трепетите в гласа и,и си дайте сметка кой би изпял подобно нещо така-сигурно вие?Ами заповядайте ная кастинга да ви чуем.Само тогава ще си дадете сметка за сложността на невероятното и изпълнение.Защото когато ние възприемаме такава сложна песен като проста,значи певецът е истински майстор.Няма демонстрация на гласови мускулиняма прегракване и опъване на жили,има само наслада.

46

павлина

преди 14 години

Тази жена ме покори и разтърси.настръхвам като я слушам.Вижте само израженията по лицата на журито.От иронично то стана такова,че те я гледаха с възторг,преклонение а изненадата е вече друго.Явно има леки депресивни състояния,предизвикани от самотния живот,който е водила.Но забележете проявите и-тя отлично знае как да се държи пред публика,превъзходно разбира отговорността си,заставайки на сцена,не иска да разочарова никого,и чудесно умее да владее гласа си.

45

Анонимен

преди 15 години

Ima mnogo hora s neveroiatni glasove,vav slu4aia sas Suzan Boyle iznenadva6toto e,4e takav glas ne se o4akva6e ot edna stara moma s nevzra4en vid-to4no tova e ''goliamata'' senzacia i ve4e vze da omruzva... Da e ziva i zdrava zenata,no ne e nai-dobrata sas sigurnost!

44

Анонимен

преди 15 години

до 36 и 37: Точно англичаните са го измислили този прякор космат ангел. Просто питай google за hairy angel и виж той какво ще ти каже.

43

Анонимен

преди 15 години

Мяза на Уейн Руни с буйна коса.

42

Алпа Чино

преди 15 години

Симпатична муцунка. Що бе, личи си, че е добър човек, за разлика, примерно, от изкривената от злоба муцуна на Ивайла Бакалова във ВИП Брадър-а...

41

тцтц

преди 15 години

Косев, жената си е жива и здрава! Как може да говориш така?

40

Косев

преди 15 години

За покойните или добро или нищо! Как може така да се гаврите с хората, не знам. Почивай в мир, Сюзан! Ти винаги ще останеш в нашите сърца!

39

до Анонимен

преди 15 години

Анонимен, вярно, че жената не е първа хубост, даже си е грозна, но трябва ли да го изтъкваме пред нейния глас? Ами какво ща кажеш за Павароти - закръглен, не особено симпатичен, но пък велик глас! Тук случаят е сходен. Просто се насладете на гласа й, не гледайте външността. Все пак това е изкуството :)

38

Анонимен

преди 15 години

Тасманийският дявол ряпа да яде !!!! Гледайте си я щом ви харесва ! Може би пък виждате себе си в нейно лице ? Само не ни наричайте "комплексари", защото само един истински комплексиран човек може да вижда нещо красиво у очевАдно грозното ....

37

Възмутен!

преди 15 години

Как може да сложите подобно малоумно заглавие на тази новина???Жената има невероятен глас! И уникално чувство за хумор! И как разбрахте, че е космата? Да не сте й гледали под полата?Ало, редакторите, променете си заглавието, по дяволите!Аз мисля, че тя трябваще да спечели в надпреварата!

36

Анонимен

преди 15 години

Първо: В Англия НИКОЙ НЕ Я НАРИЧА КОСМАТ АНГЕЛ!!!Второ: Жената има талант 1 на милион! Да е жива и здрава и да следва мечтите си!Трето: Не е грозна! Тя е нормална, но ние сме си изкривили представите гледайки само силикон и перхидрол!

35

бейби12

преди 15 години

Господ едно отнема друго дарява. Тя не е красива, но има страхотен талант. Да е жива и здрава и да бъде много щастлива. Не се сърдете на тези дето не я харесват, те са свикнали да "слушат музика" за да се възбуждат и затова, колкото е по гола певачката и гол певеца, толкоз по добре за тях, а че грачат няма значение.

34

преди 15 години

извратени британци! космат дявол, космат тасманийски дявол!

33

преди 15 години

Какво заглавие ,А ...? И какво като не е красива като манекен? вчера сутринта цъкайки каналите по евронюз показаха песента и, без дори да знам за какво става дума... останах изумен!

32

Невена

преди 15 години

Браво на жената! Има невероятен талант и заслужава най-доброто. А на всички Вас, които гледате само външния вид и се подигравате на хората, сигурна съм, че вашата опаковка не е по различна от тази, която плюете, но по-лошото е че вашата е изпразнена от съдържание, скапани комплексари и завистливи малки човечета! И гласа на тази жена струва много повече от изкуствените гърди и коси на Вашите икони - българските чалгаджийки, *** такива!

31

жена

преди 15 години

Припаднала е,затова е била в клиника.Явно и е дошло в повечко.Така поне четох в една немска страница.

30

преди 15 години

Сюзън Бойл, на много повече години, отколкото истинските таланти са признати. Това е! Има ИЗКЛЮЧЕНИЯ! Тя, направо, е ОТКРИТИЕ! ТАЛАНТ! Гласът и е толкова богат, толкова мощен и нежен /може да се допълнят още определения/ Макар и да не е красавица, има излъчване при изпълненията си - без помощ отникъде. Слушах я няколко пъти с удоволствие! Дано успее! Откъдето и да го погледнеш - тя наистина си е фаворит! Напълно е обяснимо състоянието и след финала.

29

VASILIS QNIS....GERM

преди 15 години

I KVAZIMODO OSTANA V ISTORIQTA....NE CHE MALINA,KAPINA,GERGANA NQMA DA OSTANAT.....NO SAMO V ZELENCHUKOVIQT MAGAZIN....