Вокалистката на група SEVI Светлана Близнакова представя най-новото си видео, което носи усещане за море, лято и романтика. Певицата ще представи песента "Спомени" на сцената на Sofia Summer Fest на 16 август.
 
"Винаги има място за спомените. Те са нещото, което ни крепи в моменти, в които ни е трудно и имаме нужда да се хванем за нещо хубаво. Донякъде това е и смисълът на песента. Заснехме видеото на едно уникално място. Пътувахме до остров Света Анастасия, където прекарахме 3 дни в снимки и забавление, беше луд купон", разказа Светлана Близнакова в студиото на Bulgaria ON AIR.
 
Басистът на групата - Рали Велинов, посочи, че групата вярва, че рано или късно всичко ще си дойде по местата след пандемията. 
 
"За нас музиката не е хоби, не е за свободното време. Плановете ни са да правим все повече интересни парчета и да превземаме все по-големи сцени", каза той.
 
Запитан за първата му среща със Светлана, Рали Велинов отговори: 
 
"Зарази ме нейното желание, нейната амбиция, нейният талант. Когато я срещнах, много бързо се преплетохме емоционално и установихме, че заедно правим нещо много приятно, което хората харесват".
 
"Радвам се, че тази година има все повече събития на живо и имаме контакт с феновете, липсваше ни това. Цялата група имахме нужда от много позитивни емоции", сподели Светлана Близнакова.
 
Двамата смятат, че българският рок е повече от жив.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 1 година

За Севи и една лоша дума не искам да чувам мишоцо форумни! Бандата е ЖЕСТОКА!!! Чуйте песните им и тогава говорете, *** неземна!

5

Анонимен

преди 1 година

Заради такива набедени "звезди" българският рок умира!!! То бива бездарие и липса на идеи, но тази и групата и трошат! Най-точното определение-бездарие и позьорщина!

4

БНР

преди 1 година

поредната звезда ли е това моме ?